***KERVT*** KEREVÝTAÞ GIDA SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***KERVT*** KEREVÝTAÞ GIDA SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantý Sonucu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 04.03.2019
Genel Kurul Tarihi 27.03.2019
Genel Kurul Saati 11:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 26.03.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝSTANBUL
Ýlçe ÜSKÜDAR
Adres Kýsýklý Mah. Ferah Cad. No:1 B.Çamlýca
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve toplantý baþkanlýðýnýn oluþturulmasý.
2 - Genel Kurul Toplantý Tutanaðýnýn Toplantý Baþkanlýðý'nca imzalanmasý hususunda yetki verilmesi
3 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin yönetim kurulu faaliyet raporunun okunmasý ve müzakeresi
4 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin baðýmsýz dýþ denetim rapor özetinin okunmasý
5 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin konsolide finansal tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve onaylanmasý
6 - Yönetim kurulu üyelerinin 2018 yýlý hesap dönemi faaliyet ve iþlemlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmelerinin görüþülerek karara baðlanmasý
7 - Yeni atanan Yönetim Kurulu Üyesinin görevinin onaylanmasý
8 - Yönetim Kurulu tarafýndan hazýrlanan kar daðýtýmý konusundaki önerinin görüþülmesi ve karara baðlanmasý
9 - Türk Ticaret Kanunu ve sermaye piyasasý mevzuatý gereði 2019 yýlý hesap dönemi hesap ve iþlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulu'nun baðýmsýz dýþ denetleme kuruluþu seçimine iliþkin teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý
10 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, Þirket tarafýndan 3. kiþiler lehine verilmiþ olan teminat, rehin ve ipotekler ve elde etmiþ olduklarý gelir veya menfaat hususunda ortaklara bilgi verilmesi
11 - Yönetim Kurulu üyelerine Þirket konusuna giren veya girmeyen iþleri bizzat veya baþkalarý adýna yapmalarý ve bu nev'i iþleri yapan þirketlere ortak olabilmeleri ve diðer iþlemleri yapabilmeleri hususunda Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereðince izin verilmesinin görüþülerek karara baðlanmasý
12 - Kapanýþ
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 2018 Yýlý Olaðan GK Bilgilendirme Dokümaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý Alýnan kararlarý içeren Olaðan Genel Kurul Toplantý Tutanaðý ve Hazýr Bulunanlar Listesi iliþikte sunulmuþtur.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 2018 Yýlý Genel Kurul Toplantý Tutanaðý.pdf - Tutanak
EK: 2 2018 Hazýr Bulunanlar Listesi.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
Ek Açýklamalar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750246
BIST
(27/03/2019 - 18:02:58)

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri