Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
https://www.youtube.com/watch?v=l7z8MbZuE90
YTD BORSA SKECÝ![]()
Saðlam bir kap haberi düþmediði sürece yön halen bence aþaðý yönde... paylaþtýklarýmý dikkatli bir þekilde izleyenler ne demek istediðimi anlayacaklar... yeni alacaklar dikkatli olmalý bu hafta satanlara bakacak olursak patron sattý ZÝRAAT , VAKIF , GARANTÝ , AK YATIRIM, ÝÞ YATIRIM, BU ARACI KURUMLARDAN DESTEK GELMEDÝÐÝ SÜRECE YÖN AÞAÐI OLACAKTIR. ATTIÐIM YILLIK TAKAS VÝDEOSUNU ÝNCELEYÝN.. YTD AMOR
https://www.radyoaktivite.com/takasa...en_hisse=MERKO
Yatýrýmcý için hayýrlýsý olan bence spk nýn tahsisliyi onaylamamasý gerekli ama son açýklalanan kap haberlerini deðerlendirecek olursak þirketin spk nezdinde kap düzeltmeleri olsun sermayeartýrýmýnýn tahsisli onaylanacaðý yönünde güçlü sinyaller geldiðini düþünüyorum. En azýndan spk satýþ içi 1 yýllýk yasak koymalý... Geriye tek beklenti yatýrým teþvik sunumlarý ve ortaklýk vb , alým satým ve ihaleler kalýyor... Ytd amor
Þirketin fili dolaþýmýndaki hisse miktarý çok yüksek halka açýklýkta % 100 gibi dolaþýmdaki hissede %95 galiba kiþisel görüþ olarak bildiriyorum þirkete acilen ortak gelmeli ve dolaþýmdaki hisselerin alýnarak %25 oranýna düþürülürse eger 70 tl deðil 700 tl bile olur ancak bu dolaþýmdaki hisseleri düþürecek yada alacak patronda yatýrým stratejisi var mý bunu zamanla göreceðiz. Bedelli sonunda öz sermayesi çok kuvvetlendi ancak iyi alýnacak kararlar orta vadede þirketi yýldýz pazara taþýyacak mý ? Pazardaki payýný yükseltmesi gerekli sadece Domates iþiyle uðraþmamak gerekli þirketin sicil kartý çok geniþ dünyanýn %27 gýda stoku kalmýþken avrupaya yakýn bir ülkede halka açýk bir þirketin böyle kalacaðýný düþünmüyorum tahsisliden sonra bir adým atmalarýný bekliyorum ytd AMOR
Yer Ýmleri