Bakýn bu yazýyý elimde az da olsa merko olmasýna raðmen yazýyorum. Arkadaþlar bu kaðýt 1,36-1,40 aralýðýnda sürünürken neredeydiniz? Yapmayýn etmeyin. Ben de ucuz okduðu beklentisi ile 1,30-1,40 aralýðýndan almýþtým. Ancak rüþtünü ispatlamak zorunda . Evet çok modern tesisleri mevcut. Ancak primlendi. Geçmiþte bu tip hareketlerinin sonu hüsran oldu. Þirketin yüzde 90 ýna yakýný halka açýk. Sahibinin bu kadar daðýttýðý kaðýtlar tehlikelidir. Hele bir de bu reklam kokan hatekeyler yüzde 50 primden sonra gelirse iyice dikkatli olmakta fayda var. Ben 1,40 lý seviyelerdeki merko kapýtlarýmýn yüzde 85 ini sattým realize ettim. Kumar olarak kalan kýsmý kaldý. Þimdi takip edelim. Ancak risk arttý . Söylediklerimi tavsiye olarak almayýn. Her yatýrýmcý kendi yatýrým kararlarýndan kendisi sorumludur
bu kaðýt 200 yýlýnda 1 lotu 3700 dolar yani 25 tl idi .....kaðýt sürüm sürüm sürünüyor....sen kalkmýþ þöyle riskli böyle riskli diyosun üstelik bütün gýdalarýn çoðu 20-30 kat gitmiþken dandik dandik gýdalar....asla yatýrým tavsiyesi deðildir araþtýrýn bir uzmana sorun..
2.10 ustunde kaldýkça yeniden 2.20-2.30 -2.50 ve 3.00 hedef alýnabilir pýyasa bozulmadýðý taktirde ytd
2,13 den biraz kasaya kilitledim.
yok ya 800- 900 liralýk filandý.Originally Posted by pampilik;
Alan bir alt kademeye satarak kademe düþürüyorlar.
Yer Ýmleri