Bazen daha fazla olurSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazen daha fazla olurSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Yüzde 1000 sermaye azaltmadan olsaydý bugün alým fýrsatý vermezdiSM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Sermaye azaltarak önceki yýl borçlarýný da sýfýrlayacak.Takas daðýnýk, bu þekilde kitlemesi çok normaldi dün ve bugün.
Ayrýca ürün çeþitliliðine gideceðine açýklamýþ, bu yatýrým yapacak demektir. Her yönüyle hikayesi çok güzel,prim yapmamýþ, fabrikasýný satsa belki bu piyasa fiyatýndan fazla eder..Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : dide; 03-09-2020 saat: 20:31.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Mavideniz de gelmiþ. Kent grubu burada. Bir sasa eksikBölünmeyi rüçhaný þimdiden kafaya takmayalým. Süreç uzun. 2 ayý var. Ama önümüzdeki dönem merko için hareketli bir dönem kuþkusuz. Bolca kap da gelecektir.
Güya adamýn Merko da yatýrýmý yoktu ve gelip Merkonun sayfasýnda yorum yapmýþtý, bende safým ve etkisinde kaldým ne yazýk ki, bu adam BÝR...
Dyoby da da Terzico denen bir zat 3.5 lardan aldýðým dyo larý her saat baþý yazdýðý olumsuz yorumlarý sayesinde 3.5 civarýnda aldýðým malý bana 2.90 lardan sattýrmýþtý. Sonra dyoby 7.5 tl ye kadar gitmiþti. Bu iki þahsa hakkýmý helal etmiyorum.
Elimde taþýyamadýgým içinyorum yapmýyorum :D gir-cýk yapýom hissede bedellisi þok etkisi yarattý türkiye de iþlenmiþ domates sektörünün%75 sahip bir firma
YATIRIM YAPMAK ÝNCE BÝR ARAÞTIRMA ÝSTER ÝNSANLARIN DEDÝKLERÝNE KULAK ASMAYACAKSIN...
ELÝNDE OLANLARA BOL KAZANÇLAR DÝLERÝMM
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
kardeþ sen bedelliye katýlýp da parasýný ödedikten sonraki hisse maliyetini yazmýþssýn 2,56 diye. Ben bölünerek güne baþladýðý anki baz fiyat kaç olacak diye sormuþtum. senin hesabýna göre 2 lira olarak baz alalým.. 1000 lotun evet 110 lota düþer.. Ama hisse fiytý 2 liradan 18 liraya çýkmaz.. Ayrýca 110 tane 18,18 liralýk merkonuz olur þeklinde yazmýþssýnýz bu hesabýnýz da yanllýþ, 224 liralýk merkonuz olur onu da izah edeyim..Senin elinde 1000 lot 110 lota düþe ve 1100 lot da rüchan gelir hesabýna bölündüðü gün.. baz fiyat, da önce sermaye azaltýmý eþ zamanlý da sermaye artýrýmý olacaðý için fiyat ( hise fiyatýný 2 lira kabul ediyorum) önce, 0,224 Tl ve ardýndan 0,224 x 10 =2,24 lira baz fiyat þeklinde olur. rüchan fiyatý da 1,61 olur.. Elinde bölünmeden sonra 110 lotun olmuþtu baz fiyat da 2,24 oldu. 110 adet hisse x 2,24 = 224 TL'lik hissen oldu. 1100 adet rüchan x 1,61 =1771 lira da ksuratlarla beraber 1176 lira var.. sen Bölünme olduðu gün 224 lira hissen ve kusuratlarla birlkte 1776 liralýk da rüchanýn olur ikisini topladýðýn zaman zaten 2000 liralýk portföyüne ulaþýrsýn. Bu rüchaný da diyelimki bedelliye katýlmak istemiyorsun, bölünmenin olduðu gün o gün 1,61 den satarsan 1776 lira elde edersin ve 1776 lira karþýlýðýnda 1776 / 2,24 = 792 adet hise alýrsýn.. 110 adet de hissen vardý . toplamda 892 adet hisse senedin olur.. saðlamasý da 892 *2,24 baz fiyat = 1998 lira kusuratlrla 2000 liraya ulaþýrsýn. Zaten bölünmeden önceki gün hiiseni satsan 2000 lira para olur cebinde ve bölündüðü gün bölünmüþ fiyatla da alsan ayný þey, 892 adet senedin olur. Yok ben rüchanýmý satmak istemiyorum bedelliye katýlmak istiyorsan da 1100 adet rüchan için 1100 lira para ödersin . 110 lotun vardý 1100 lot da parasýný ödedikten sonra senedin olur toplamda 1210 adet senedin olur. önceden zaten 2000 liralýk senedin vardý. 2000 lira ödemiþtin yani bu senetler için.. Bir de þimdi 1100 lira daha ödedin. toplamda cebinden 3100 lira çýkmýþ oldu ve karþýlýðýnda da toplamd 1210 adet senedin oldu. 3100 lira / 1210 adet = 2,56 lira da sana olan maliyetiidir . hissenin baz fiyatý deðidir bu . özetle , hissenin 2liradan bölüneceði üzerine hesap yaptýk. Bu hesapla 110 adet hissen 1100 adet rüchanýn olur Hisse baz fiyat 2,24 olur . hesaba gelen rüchanlarýn da baz fiyatý 1,61 olur. Bölünmeye katýlýrsanýz da hissenin size olan maliyeti 2,56 olur. Rüchan pazarý kapanýp da rüchanlar hisseye dönüþtüðü gün, hisse fiyatý 2,56 üzerinde iþlem yaparsa misal 3 lira olursa siz iyi ki bedelliye katýldým dersiniz, rüchanlar hisse dönüþtüðü gün de fiyat 2,20 lerde geziyorsa maliyetiniz 2,56 olacaðý için bedelliye para yatýrdýk bir de zarar ettik dersiniz. Olay bu.. Uzun oldu ama ypacak biþey yok.
Son düzenleme : TURKISHSFORCES; 04-09-2020 saat: 08:23.
Topraðýmýzýn Üstünde Þerefsiz Yaþamaktansa,Topraðýn Altýnda Yatmayý ÞEREF Sayarýz...
Bilmeyenler için Mayýs sonundaki bir haber.Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri