Adam gerçekten iþinin baþýnda. Patronun hareketleri þaþýrtýcý derecede hoþuma gitti.
HTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam gerçekten iþinin baþýnda. Patronun hareketleri þaþýrtýcý derecede hoþuma gitti.
HTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hatýrlýyormusun size neler yazmýþtým özelden merko o zamanlar 2.40 dan sonra kopar dedim ama ben az bi mal ile geldim ister inanýn ister inanmayýn 1000 lot ile geldim bakmayýn bana ben atarým tutarým yazarým çizerim bol bol konuþurum ama zevk olsun diye alýr satarým milyonlarým yok ki çok lotum olsun bide o var yani
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Arkadaþlar toplanan emirleri gören var mý? Kap etkisi oldu mu, alýþ satýþ ne durumda? Görebilen varsa bilgilendirebilir mi yoksa 17:55 mi bekleyeceðiz görmek için.
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cuma günü merkonun genel kurulu varmýþ elinde yüklü malý olanlar katýlýversin lüten
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/875831
AT yarýþý Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatýrým tavsiyesi içermez yazdýklarým öngörülerim arkadaþ sohbeti düþünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Teþekkür ederim.
ASUS_Z00AD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri