Bir de bazý bankalar yeni gelir kapýsý olarak ekstre yollama ücreti adý altýnda bir kalem bulmuþlar. Bu çaðda posta ile ekstre gönderiyorlarmýþ. Ýlk hesap açýlýrken sayfalarca imzalattýklarý sözleþmelerde ekstre yi posta ile istemiyorum seçeneðini mutlaka iþaretleyiniz. Elektronik ekstre e-postaya gönderilsin seçeneðini iþaretleyin. Genelde bu alanlarý es geçiyoruz ve sonra banka personeli dolduruyor. Her ay 4,50 tl. kesilir sonra.
Artýk þu 0.75lik artýþ yansýmaya baþlamalý yoksa dramatik bir dolarizasyon baþlarsa önünü alamayacaklar. Pound %3 dolar %4 faiz varken neden tl riski alalým
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla artýk tüm komplo teorilerini deðerlendiriyorum.
sabit kur, varlýk vergisi...
bu ulke artýk mantýk sýnýrýný aþtý herþey olabilir
baþdaki adam faiz enflasyonun sebebidir diyor
ben batýlýlar gibi düþünmüyorum diyor
200 yýl once yazýlmýþ ekonomi kurallarý yanlýþ ben baþka yollar deniyecem diyo
ARTIK PARA KAZANMA OLAYINI GEÇTÝM
elimdeki parayý koruyim diyorum
seçeneklere ve ihtimallere bakýyorum
1) mevduatta kalmak
ihtimal : her ne kadar doviz uçtuysada dahada uçmayacaðýnýn garantisi yok. dolar 2,3 ken arkadaþým yýl sonunda 3 olacak dediðinde ÇUÞÞÞ demiþtim. Biri çýksa yýl sonunda dolar 6-7-10 olacak dese olmaz diyemem.
2) Döviz almak
ihtimal: sabit kura geri donuþ yapýlabilir. Kimse olmaz falan demesin. Bu ülkede olmaz denen neler oldu.
Sabit kura geçilmese bile inþaat ekonomisinden ümidi kesen hukumet en azýndan dovizi frenliyim diye faiz arttýrýrsa terse kalmakta var.
3) altýn almak
ihtimal: dünyada altýn fiyatlarý 10 yýlda inanýlmaz arttý ve þuan düþüþ trendinde. Ülkemizde artýyor çunku dolar artýyor yani ons fiyatý artýyor. 2.ihtimal yaþanýrsa altýnda düþebilir.
4)gayrimenkul ev,arsa almak
bunu zaten direk geçiyorum
yani forumdaþlar inanýlmaz kararsýzým bu ara
ve gerçekten gelecek konusunda inanýlmazkaygýlýyým
kapýya çoktan dayanan krizi en az hasarla atlatmak için parayý nasýl korumalý
eminim birçok kiþinin bu aralar en çok sorduðu soru bu
Yer Ýmleri