bugün oran alan var mý özellikle burgan temdit ?
bugün oran alan var mý özellikle burgan temdit ?
Kaç aydýr buraya doðru dürüst oran yazýlmýyor. Eski ve tecrübeli üyeler küstürüldü. Adamlar da ne haliniz varsa görün, siz goygoy yapadurun diyerek yazmýyorlar. Bu sabah kordon da bazý banka þb. lerini kardeþimle ziyaret ettiðimizde , biz onlardan oran isterken onlarda bizim ne kadar bu iþlere vakýf olduðumuzu çözmeye çalýþtýlar.
Bir ara burganda ve fiba da bu formdan bahsedildi. M.t. leri '' biz bu formu biliyoruz ve aktif olarak merkezden üye sýfatýyla yazýyorlar '' dediler. Yani artýk burada da algý yapýlýyor. Burgan '' bunu bildiðimiz için , her müþteriye yüz yüze görüþmede , finansal büyüklüðü, alabileceði risk ve talebine göre ayrý ayrý fiyatlamalar yapýyoruz. Artýk tabela oranlarý sýradan müþterilere '' diyor.
Zaten en yüksek oran 14,90 . Anadolu, abank , burgan yeni hesap, Teb yeni hesap için
saðolun dostlar.bende 15 veriler mart sonu diyodum.burganada bi haller oldu.bana yapý kredi bile 14.20 veriyor
Ben de göstergenin oranýný yazayým.Bugün 14.18 oldu.Hafta sonuna kadar hedef 14.50....Göstergenin ,mevduat karþýlýðý bile bankalarýn bizlere verdiði oranýn yarým puandan fazla üzerinde.Þaka gibi..
Doktor deðilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVÝRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AÞIÐI
Yer Ýmleri