Bu adamlar koltuktan giderlerse başlarına gelecekten çok fena tırsıyorlar ( aslında tırsmalarına gerek yok daha önce yapanların başına ne geldiki bunlara bir şey olsun ) o yüzden büyümeye odaklandılar, enflasyonu, döviz kurunu falan takmıyorlar bu durumda bende diyorum ki ; ` Dolarda yükseliş kaçınılmaz` .
Benim Dolar ruhum powerpc den çok daha eskidir, o zamanlar sayın power pc ben Dolar dedikçe bana saydırır Tl nin nimetlerinden bahseder di. Ama kendisi zeki bir insan olduğu için durumu çabuk idrak edip keskin bir dönüş yaptı ve Dolar işinde beni bile fena solladı.Kısacası aklın yolu birdir, deve kuşu misali kafayı toprağa gömüp olayları görmezden gelmek eni sonu zarar verir.
El parasıyla dolarcılar çok dayak yedilerde ondandır..
Bende birgün sormuştum Sn Power'a söylediklerinle yaptıkların uyuşmuyor diye..yani niye TL desin o zaman demiştim..oda bana dolardan nasıl dayak yediğini anlatmıştı..
Hey gidi günler hey..artık el parası bittikçe, TL mevduatcılar dayak yiyor..![]()
TUİK ellerinde olduğu için büyüme verilerinin ne kadar doğru olduğu da muamma. OHAL kalktığı an İflas açıklayan şirket sayılarında patlama gözleneceği için OHAL i uzattıkça uzatıyorlar. Hatta şirketlerin iflas açıklamasını ortadan kaldıracak yeni bir formülden de bahsediyorlardı. Sanayide nakit kalmamış ya evrakla yada takasla (ev araba vs.) sanayi dönüyor. Dolar ve Petrol yükselmeye devam ediyor. Bakalım balon ne zaman patlayacak.
geliri döviz olan için ülke cennet oldu ! her şey bedava onlar içinyurtdışında çalışan arkadaşım doların daha da artması lazım diyor powerpc olmasından şüpheliyim
100 doları boz gir markete sepet DOLAR taşar valla
![]()
Bu soylediginiz bir kac yil oncesinde mantikli idi ama artik degil. Neden derseniz sayet. Dolar ve Euro nun fiyati arttikca inanin yurticinde ki fiyatlarda cok hizli sekilde artiyor ve fark eden bir sey olmuyor. Turizmden gidaya, elektronikten beyaz esyaya kadar nneredeyse her sey doviz uzerinden maliyetlendigi icin fiyatlari artiyor.
Yaklasik 3 hafta once Turkiye ye geldigimde markete gittigimde sunu soyledim. Bu iktidar bu fiyatlar ile secimi nasil kazanacak? Benim gelirim Euro ve eger fiyatlar beni bile rahatsiz ediyorsa Turk lirasi uzerinden kazanc saglayan kisileri dusunemiyorum. Eskiden paranin bir degeri vardi ama bugun 50 -100 TL nin sadece adi var. Mesela ben bir cok urunu cok daha ucuz fiyata aliyorum yurtdisinda.
Yer İmleri