Bir saattir butun yazilarinizi okudum. Yaklasik 3 hafta once , BUYUK FELAKET basligi ile bir makalemai yazi yazip masanin uzerine biraktim. Yazdiklarimi borclanarak dukkan satin almak isteyen esnaflik yapan oglum gorsunde kendisine niye onay vermedigimi anlasin diye. Oglumla aramiz serinledi buna uzuluyordum. Ama simdi siz degerli ustatlarin yazilarini okuyunca, ogluma dukkan almasi icin onay vermemekle dogru bir is yaptigimi daha iyi anliyorum. Gorualerinizden istifade etmeye devam edecegim. Hakkinizi helal ediniz. İyi aksamlar, iyi iftarlar. Allah akilli, dirayetli duzgun ve durust yoneticiler, burokrotlar nasip etsin ulkemize ve insanlarimiza.
Dolar/TL 4.5054
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adiler yeni rekor için bizim piyasanın kapanmasını beklediler neyse zaten bizim Dolarlarda kapalı düşsede çıksada kolayına haram yiyicilerin yemesi için ortaya çıkacak değil. Dolarda yükseliş vallahta billahta kaçınılmaz ...
Seçim olmasa başta Türkiyenin enerji , beyaz eşya sektörünün büyüklerinden biri olmak üzere sürüsüne adam herhalde Pazartesi bankalarla borç yapılandırması görüşmesi isteyeceğini açıklardı. Eskiden biz bu işe PES bayrağı çekip konkordato istiyoruz derdik şimdilerde borç yapılandırması diyorlar. Dolarda yükseliş devam ettikçe beter olan sayısı hızla artmaya devam edecektir. Trene bakmaya devam etsinler bakalım neler olacak hep beraber görelim.
50 ye bi sokup çıkarmışlar
yeni zirve hayırlara vesile olsun inşeeeaaallahh![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Yer İmleri