-
Döviz hesaplarına kurumsallar için uygulanan değer artış vergisinin bireysellere de uygulanması ile ilgili dedikodular konusunda bilgisi olan var mı?
-

Originally Posted by
umutabi
Ulan insan kendiside kaybederken sevinir mi be ama bu yaratıklar bizi bu hale getirdi. Keşke acı ve kendin ettin kendin buldun sadece LAYIK olanlar için olsaydı da ilahi adalet yerine geldi diyebilseydik.
Aynen...........
-
Hadi ya ! nedir bu 1 aşağı 10 yukarı, bir çırpıda yapsınlar yukarı da 4.20 olsun, boşuna zamanımızı harcamasınlar.
-

Originally Posted by
ayhan53
başlığı açtığımdan beri sürekli rekor kırıyor 4.20 ye değerken geri geldi
yeni rekor
Dünde söyledim
artık nasıl açtıysanız başlığı 
inanılır gibi değil
takdir ediyoruz başkan
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Çok zenginsin çokkk...
Ayrıca 200k dolar...
Acaip...
Resim yaparak zengin olan gördüm bir kaç tane...
Sanat para ediyor bu ülkede.
Seviniyorum.

Gönlüm zengin diyelim. Ayrıca benim gözümde yakını görmüyor ama gözlük kullanıyorum. Tavsiye ederim. 200k değil, 200 er bin.... diye yazmışım. Bu tip cevaplara pek meraklısınız, oysa deneyimlerinizi paylaşsanız daha sempatik olacaksınız.
-

Originally Posted by
rxpu
Döviz hesaplarına kurumsallar için uygulanan değer artış vergisinin bireysellere de uygulanması ile ilgili dedikodular konusunda bilgisi olan var mı?
bu çok ilginç !!
doğru mu acaba ?
bilgisi olan var mı acaba ?
-

Originally Posted by
ressam
Gönlüm zengin diyelim. Ayrıca benim gözümde yakını görmüyor ama gözlük kullanıyorum. Tavsiye ederim. 200k değil, 200 er bin.... diye yazmışım. Bu tip cevaplara pek meraklısınız, oysa deneyimlerinizi paylaşsanız daha sempatik olacaksınız.
TL ne olacak ki, itin önüne atsanız yemez bugünlerde..

Keşke dolar sorsaydınız..gerçekten..
-

Originally Posted by
rxpu
Bu işin sonu kambiyo kontrolüdür dedik vatan haini dediler ,şimdi siz de gelmiş bunları söylüyorsunuz ki SİZ asla vede kata benim daha önce dile getirdiklerim bu memlekette olmaz derdiniz . Bakıyorum fikir değiştirmeye başlamışınız. Bugüne kadar sizin olmaz açıklamalarınızla kendi kendimi eleştiriyor paranoya yapıyorum her halde diyordum. Fakat görüyorum ki ben paranoya yapmıyormuşum siz aşırı iyimsermişiniz.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri