Sabit kur rejimine gececeklerini sanmam, yani boyle bir hataya duseceklerini sanmiyorum. Bu felaket olur.
kuralsýzlýkla ilgisi yok tr en baþta enerjiye yani dolara baðlý. iran kore venezuela o konuda da sýkýntý çekseler bile tr çok daha kötü durumlara düþer. enerji üretimi durur. finiþ. enerji üretimi durursa elektrik olmazsa neler olabileceðini tahhayyül bile etmek zor.
geçtim üretimin ithalata baðlý olmasýný. enerji olmayan ülke biter. sapanla kuþ avlayýp yersiniz, ne traktör ne týr çalýþýr ne de marketteki buzdolaplarýtürkiye gibi dünyaya entegre olmuþ bir toplumun böyle birþey yapmasý zor. çok kýsa süre denemeye kalkabilir en fazla.
https://www.nknews.org/2017/05/how-n...-worlds-worst/
yapay zekadan bahsedilen çaðda ne sabit kuru ne kýsýtlamasý. eninde sonunda bi taraftan gümlersin kaçýþ yok.
Turizm gelirlerinde inanýlmaz iyileþme var. oteller %100 dolu son 2 aydýr. arkadaþlarýn sultanahmet civarýndaki otelleri kiralarý düzgün ödüyor son aylarda. daha önce aksatýyorlardý.
5 Euro - 5 $ versen full öðün yemek yiyorsun Türkiyede. Avrupada 5 Euro ile patates cipsi alýrsýn ancak!
Avrupalýlar OHAL falan takmadan geliyorlar artýk. beleþin beleþi oldu Avrupalý turistler için. Döviz sorunu yaþayacaðýmýzý sanmýyorum bu sene.
Yer Ýmleri