-

Originally Posted by
Bayesian

kademeli kademeli örtelim o zaman. zaten tavsiye için yazmadım dertleşmek için yazdım zaman makinesine gerek yok
Şahsım adına erken seçim için çok daha avantajlı ve nispeten yine erken 15 temmuz gibi bir zaman varken neden 24 haziran seçildi sorusu her geçen gün zihnimde daha fazla yer ediyor,ekonomi alanında bizim bilmediğimiz hangi olumsuz gelişme durumu ,bu tarihi zorunlu kılmış olabilir?Acaba çok yükseldi dediğimiz bu oran dövizde 1 ay sonrasının dip noktası olabilir mi?
Sayın Üyemiz vardı; crash yakın diyen,acaba fil züccaciye dükkanına vardı mı?sorular...sorular...
-

Originally Posted by
enki
Garip..
Bir kaç ay önce 3.710-3.720'lardan alabilmek için 3,750'leri beğenmeyenler, şimdilerde nerede bu devlet demiye başlamış..
Alabilseydi çok akıllı olmuş olacaktı ya, neyse..
Azla yetinmeyen çoğuda bulamaz bu devirde..
Sözüm meclisten dışarıdır..
Dostum en az 2,5 yıl öncesinden beri bu başlıkta yazanların ortak dileği varlıklarımızın eriyip kaybolmasının önüne geçmekti
bu yüzdende en az hasar alabileceğimiz ve güvenli limanın ne olacağı arayışı idi
ve bunun dolar olabileceği kanısı ile buraya park ettik
arada bakıyorumda her durumda haklı olmayı marifet sayan üslupta yazarlar var
tebrik ediyorum kendilerini
ama biraz az üfürsünler zira aralarında 2,80 usd bekleyenleri hala unutmadık
şimdi onun bunun ağzına vuruyorlar
akıl fikir diliyorum
oysa yazdıkları ortada
pesss diyorum..
Son düzenleme : epikurus; 07-05-2018 saat: 14:21.
-
Sabah Bloomberght'de DolarTL swap faizinin Londra piyasasında %16'nın üzerine attığını söylüyorlardı.
Normalde bu tcmb'nin isteyeceği bir gelişme ve dolar kurunu bir nebze baskılaması gereken bir dinamik. Ama olmuyor.
Döviz kurunu baskılama gücü olabilecek böyle bir orana rağmen kur durmuyorsa bu çok daha büyük bir ataletin varlığını gösteriyor olabilir.
-
sayın enki,
yazınızı anlayamadım. kim beğenmiyordu? kim şimdi nerede bu devlet diyor?
-
Müdahaleler yetersiz kalınca psikolojik yenilgi de gerçekleşiyor.
Dozunda ve yerinde müdahalenin gerekliliği de burada başlıyor.
Laf ola tedbirler ters tepmekte.
Keşke hiç "adamım diye ortaya çıkma"sa dedirtmekte...
-
TV DE Bİ AMCA KONUŞUYOR UZUN UZUN KONUŞTU Bİ 101.500 ALTINDA SAĞLAM KAYIŞ BEKLİYORUM DEMEDİ
ama her dediği oraya çıktı
bir halt olacağı yok.
-
son bir haftadır işte ve dışta tüm haberler ve gelişmeler TL aleyhine görünüyor; en son bugün MB ROK hamlesi bunların üzerine tüy dikti. .piyasa bence bu hamleyi sıkıntı var gibi algıladı..
4,22 ler yakın vadede yeni dip seviyeler diyebilir miyiz?
-
DXY kısa vade 95 hedefine doğru gidiyor...........USDTRY de bu olumsuz hava ve arjantinle beraber anılma sonrası gevşemeler olsa da yoluna devam edecek gibi görünüyor.........
Seçim tarihi neden 24 haziran sorusu benimde ilk günden kafamı kurcalayıp duruyor.........Gelin doğum mu yapacak ..........!!!!!!!!!!!!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri