-
RTE londraya gidiyormuş.Mehmet Şimşek de yanında olacakmış.Seçime 43 gün kala ortalık ve gündem bu durumdayken londra gezisi?Programda ne var acaba.Gerçi mehmet şimşek ingiliz vatandaşı idi oraları iyi biliyordur.Muhtemelen faydalı bir program yapılmıştır.Bu gezi seçimden daha önemli ve ilginç geldi bana.Hayırlısı artık.Kemal derviş de orda olacak mı acaba.Malum o da bizim ekonomimizle çok ilgili ve bilgili biriydi.
-
Ne için olacak para lazım
bir halt olacağı yok.
-
Benim tahminim londra gezisi sonucu seçimin ve doların kaderi belli olur.Dolar 4.5 üstü iktidar değişir.Dolar 4 altı iktidara devam sinyali olabilir.Malum bu seçim kararı ekonomik nedenlerle alındı.Ecevit 2001 de bir gecede doların 700 den 1300 e çıkmasıyla yolcu olmuştu.Bu sefer o kadar dramatik artışa gerek kalmayabilir.Göreceğiz artık.
-

Originally Posted by
ayhan53
Ne için olacak para lazım
Kim verecek o parayı ,bugün verilmeyen para londra gezisi sonrası neden verilecek.
-

Originally Posted by
HAKEM
Kim verecek o parayı ,bugün verilmeyen para londra gezisi sonrası neden verilecek.
Bu sefer üste bonus vereceklerdir..malum 2006'da yabancıya borsa ve bonoda stopaj sıfırlanmıştı..
-

Originally Posted by
hakem
kim verecek o parayı ,bugün verilmeyen para londra gezisi sonrası neden verilecek.
faiz kur konusunda böyle tuhaf konuşan yönetime kim para verir
bir halt olacağı yok.
-
Avrupa'da kredisi ve imajı sıfıra yakın biri...
İngiltere gezisi şu aşamada ona ne kazandıracak bilmiyorum.
Büyük bir ticari anlaşmada düşünemiyor insan.
Bu konuda bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
-
hep derler m.şimşek ingilizlerin adamı diye
kaçtır kurla saldırıyorlar diyorlar ya muhtemelen gel dediler
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri