Moody's dün gece Türkiye ekonomisi aþýrý ýsýndý dedi. Diðer þirketlere nazaran, Türkiye hakkýnda 2-3 kat daha fazla rapor hazýrlarlar. Raporlarýný dikkate almak lazým, aþýrý kelimesi ise önemli bir vurgulama.
Moody's dün gece Türkiye ekonomisi aþýrý ýsýndý dedi. Diðer þirketlere nazaran, Türkiye hakkýnda 2-3 kat daha fazla rapor hazýrlarlar. Raporlarýný dikkate almak lazým, aþýrý kelimesi ise önemli bir vurgulama.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdi ticaretin içinde o dönemleride gören bir insan olarak konuþuyorum. O dönem ile bu dönem Arasýnda fark OLDUÐUNU söyleyen insan ya cahildir yada bilinçli olarak bunu Gündeme getiriyordur. O dönemde iþsizlik diye bir kavram yoktu. Açýn bakýn o dönemde ki iþsizlik oranlarýna . O dönemde kiþisel bankaya borç veya kiþisel faiz diye bir kavram yoktur. Say say bitmez ama benim babam öðretmendi 10 yýllýk çalýþmasýnýn karþýlýðý 1 ev bir arabaydý. Þimdi belki o da zor. Dünya'da geliþen teknolojiyi kýstas Alýp o uçtuk demenin ve kendini kandýrmanýn hiç bir anlamý yok. Þunu söylemiyorum o ekonomi o dönem süperdi. Sadece eski tas eski hamam hiç bir fark yok. Geliþmek ilerlemek istiyorsak ilk önce kendimizi kandýrmayalým.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Resesyona doðru emin adýmlarla gidiyoruz. Eyy tayyo bu kafa ile sen býrak baþkan olmayý belediye baþkaný bile olamazsýn bir daha. Merkez bankasýndan bari elini çekte adamlar gereðini yapsýn þu piyasaya.
Niyet arýk daha açýk belli, top yekün milletin ANASINI sinkaf edecekler aslýnda o edeceklerinin en az yarýsý buna LAYIK ama gel görki diðer yarýsýda eðer kendince bir önlem almamýþsa ayný yolda kurban olacak.
''baþkasýnýn TAÞ ý ile, baþkasýnýn KUÞ unu vurmak !''
sön dönemlerin popüler lafý...
o TAÞ ý bir gün iade edeceðini kimse düþünememiþ
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri