-
https://m.youtube.com/watch?v=iX6S4SDBPXo
Dolarcilar 2 dakika mola forimda bir arkadaş rica etti linkteki videoya girp beğenirmisiniz. İkizleri yarısmaya girecekmiş
-

Originally Posted by
ayhan53
işlem tamam....
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
-
-

Originally Posted by
enki
Dolar güçlenecekse bu dakikadan sonra faizlerin yeterli miktarda artması, bizim eski telgraflı sistemlere benzer..
Bırak sadece betonu..stop..piyasalar alaşağı olur..stop..büyüme düşer..stop..borçlar sıkıntıya girer..stop..
Buda madolyonun diğer yüzü..biraz karamsarlık kokuyor ama idare edin..

Bu ülkede %70-80 faizler olduğu dönemlerde de bugünkü halimizden daha kötü değildik. Yandaş betoncular batmasın diye faiz arttırmamak delalettir, hıyanettir .
-

Originally Posted by
umutabi
Bu ülkede %70-80 faizler olduğu dönemlerde de bugünkü halimizden daha kötü değildik. Yandaş betoncular batmasın diye faiz arttırmamak delalettir, hıyanettir .
Katılıyorum ancak benim bahsettiğim iki ucu moklu değnek..faizler arttığında(reel faiz anlamında) büyüme düşerse sadece betoncular batmaz..büyüyemiyen ekonomilerde borçlarda peşin peşin sakata gelir, demek istediğim bu..yoksa betoncular batmış-batmamış umurumda olmaz..
-

Originally Posted by
enki
Katılıyorum ancak benim bahsettiğim iki ucu moklu değnek..faizler arttığında(reel faiz anlamında) büyüme düşerse sadece betoncular batmaz..büyüyemiyen ekonomilerde borçlarda peşin peşin sakata gelir, demek istediğim bu..yoksa betoncular batmış-batmamış umurumda olmaz..
Batacak, hak etmiş LAYIKLAR batacak, ancak o sayede akılları başlarına gelecek, BETER olmadan YETER olmaz.
-

Originally Posted by
umutabi
Batacak, hak etmiş LAYIKLAR batacak, ancak o sayede akılları başlarına gelecek, BETER olmadan YETER olmaz.
Walla yılbaşı olmasından mütevellit, ya 2001 yılbaşıydı, yada 2002 yılbaşısı, şu sıralar yine aynı şeyleri hissediyordum..16-17 yıl sonra ekonomik anlamda batı cephesinde değişen bir şey yok..
O yüzden aşağıdakileri yazdım..kaldı ki bu konuda tarihçe daha eskilere dayanıyor..

Originally Posted by
enki
Ben Eco, Reco anlamam..
Nihayetinde haticeye değil neticeye bakmak lazımdır..
Möhim olan,
bir ''el parasıyla kalkınma'' modelinin daha sonuna gelmiş olmamız..
Bundan sonra parite 1,15 bir hikaye, 1,10 ayrı hikaye , hatta 1 bambaşka hikaye..
The end..

Ha parite oralara gelir gelmez ayrı konu..
Son düzenleme : enki; 17-05-2018 saat: 20:15.
-

Originally Posted by
ayhan53
Yeni rakamlarla açalım konuyu
hayırlı olsun kılı kılçığı az olsun
paramızın değerini koruyalım kollayalım.
USD/TRY 3,9358 +0,0155 +0,40%
şu mesajıda en başa alayım da topiğe gelecekler belki dikkate alırlar
topik 19.03.2018 de açıldı şu anda bile bir çok şirket %15 kur farkı zararı ayzdı
çok azıda %15 kar yazdı
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri