Ýþletme fakültesinden arkadaþým düne kadar büyük bir þirkette finans müdürlüðü yapýyordu. Beraber markete girmiþtik tabiki benden dolayý konu doðal olarak döndü dolaþtý Dolarýn yükseliþine geldiO hala bir yerlerde MB tedbir alýp Dolar düþecek dedi bende al bak þu eskiden Türkiyede üretilen ÝPANA diþ macunu þimdi nerede üretiliyor ve Türkiye onu nereden ithal ediyor dedim. Ýnanamadý, garibim diþ macununu hala Türkiyede ürettiðimizi sanýyormuþ o zaman bende döndüm dedim ki - Þimdi anladýn mý DOLARDA yükseliþ niye kaçýnýlmaz !... Hikayenin geçtiði tarih 1 hafta önceydi o günden sonra Dolar 4.20 leri deldi geçti.
mayýs sonu dedimse 4,48 için demedim, Umut hocam mayýs sonu 5 gayme olacak![]()
Umarým dediðin olur ama beton dýþýnda sanayide yoðun döviz borçlu
Olasý bir kriz betoncu betoncu deðil diye ayýrmadan gelir..
Burada insanlar (biraz da haklý olarak) kafayý betonculara takmýþ durumda ama batan sadece onlar olmayacak..
Ýþten çýkarma furyasý çok ciddi olarak kapýda
Sadece betoncular deðil
Halk iþini kaybedecek parasýný birikimlerini kaybedecek evlerini kaybedecek belki aileler daðýlacak..
Betoncular batacak bizler çekirdek çitletecez doðru bir bakýþ açýsý deðil..
Þu anda bütün bankalar ve þubeleri alev alev yanýyor..
Bana ulaþan bazý haberler var öyle betoncular batsýn oh oh gibisinden basit deðil durumlar..
Burada insanlarýn evlerine ekmek götüremeceði durumlardan bahsediyoruz..
var mý artýran???![]()
Avrupa’da euro’da Ýtalya paniði baþladý.!!
Italy CDS Blows Out As Anti-Establishment Parties Reach Government Deal
https://www.zerohedge.com/news/2018-...overnment-deal
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Þu videoyu izleyin..
Onun için dolarda olabilirsiniz..
Kazanýyor da olabilirsiz..
Siz söylemiþde olabiirsiniz..
Ama dolardaki her kuruþ yükseliþi buraya gelip kutlama edasý ile yazmayýn lütfen..!!!
Yer Ýmleri