7 Hazirana kadar en az bir %5 daha gidip 4.70-75 gibi fiyatlara ulaþmadan Mb dan faiz artýþý filan beklemem. O nedenele bende nþa 4.56-60 arasý yeni tepe bekliyorum.
7 Hazirana kadar en az bir %5 daha gidip 4.70-75 gibi fiyatlara ulaþmadan Mb dan faiz artýþý filan beklemem. O nedenele bende nþa 4.56-60 arasý yeni tepe bekliyorum.
Bu arada Dolarý kaçýrdým Tl`em eriyor bari düþmüþ fiyatlarda beton alayým diye düþünenler olduðunu duyuyor okuyorum, acizane uyarým olsun yaðmurdan kaçayým derken doluya tutulursunuz demiþ olayým...
Bu arada hatýrlatayým...
Bu dolar kuru ilanihaye çýkacak deðil...
Bu baþlýkta oluþan ve baþlýðýn adýyla sembolleþen temel fikir sebebiyle, bazýlarý dolar pozisyonunu öldüm Allah deðiþtirmeyecek ama, iyi bir yerden satarým diye düþünenler de, korkarým, tepede satamadýklarý gibi, geçmiþte de olmuþtu, hiçbir zaman satamayacaklardýr...
Bu hep böyle oluyor nedense...
Dün bir katýlýmcý, kendince bir tepeden sonra, 4.00 lere inecek demiþti...
Bu tür fikirler de lazým baþlýða.
Onlara sadece geçmiþ olsun derim. Atý alan Üsküdarý çoktan geçti, ben þimdiye kadar Dolarda olmamýþ olsam ve bu fiyatlardan Dolar alacak olsam Dolar daha çýkacak diye deðil paramý Dolara çevirip sistemden çýkýp kendimi kendimce nedenlerle güvence altýna almak için yapardým ve tabi benim hurafelerim gerçekleþmezse de da bu iþten epey zarar ederdim.
Yer Ýmleri