-
dikkatinizi çekti mi bilmiyorum bugün yabancı finans kuruluşlarından tl/dolar ile ilgili en ufak bir yorum yapılmadı eğer gözümden kaçmadıysa ! işte mb sından şu kadar baz puan bekliyoruz bu olmazsa kur şöyle olur böyle olur tarzında bir açıklama gelmedi !
-

Originally Posted by
bahri
dikkatinizi çekti mi bilmiyorum bugün yabancı finans kuruluşlarından tl/dolar ile ile ilgili en ufak bir yorum yapılmadı eğer gözümden kaçmadıysa ! işte mb sından şu kadar baz puan bekliyoruz bu olmazsa kur şöyle olur böyle olur tarzında bir açıklama gelmedi !
Bugün Avrupa'da bazı ülkelerde finans tatili idi (banka tatili). O nedenle bugünkü işlemlerde hacim çok düşüktü.
-
almanya tatildi başka ülkelerde var
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Haruni
https://twitter.com/RefetGurkaynak/s...34674464026624
Geçen hafta iş yerinde bir arkadaşla bunun tartışmasını yaptık.. Yatırımcı bu hareketlere sevmez dedikçe karşı taraf "godumu masaya yumruğunu godumu haa, gidicek tabi" vs. şeklinde savunuluyordu.
Merkez Bankası hamleleriyle değil de hamlesizliğiyle tarihe geçecek gibi. Cuma'dan yüklü bir kısmını bozdurmuştum. Merkez Bankasının 4.50 baskısına dayanamayıp meşe odununu alıp piyasaya çıkar sanmıştım..Meğer safmışım...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir. Türkiyede tecrübeye değer verilmez halbuki tecrübe bayağı pahalıdır, kolay edinilemez.
-

Originally Posted by
rxpu
Bugün Avrupa'da bazı ülkelerde finans tatili idi (banka tatili). O nedenle bugünkü işlemlerde hacim çok düşüktü.
bende dedim ne iş
)
-

Originally Posted by
bahri
bende dedim ne iş

)
Bir de sanırım artık açıklama yapmıyorlar direk aksiyona geçtiler, TL'yi satarak zaten konuşmanın ötesine geçtiklerini gösteriyorlar. Ancak bugün döviz işlem hacmi epey düşükmüş. Bekleyip görmek lazım.
-

Originally Posted by
BORA YAŞAR
Neşeli akademisyen (Happy) olmadığını söylemedikçe artık benim için o, yani Proton=Happy...
Ona göre davranacağım...
Çok açık ve net.
Ve burada ilk zamanlar sergilediği angut durumunu da gayet yakıştırdım kendisine. Tümüyle terbiyesizlik ve densizlik.
O konudaki tepkim de baki...
Başka yer başka başlık yokmuş gibi gene geldi...Bakalım el mi yaman bey mi?
Bende stilini birisine benzetiyorum demiştim ama..
Bencede..
İyi yakalamışsın..Tebrikler walla..
-
Topiği boş bırakmaya gelmiyor dolar çökmüş resmen. Bugün ekmek yok başkana.
Türkiye’nin kredi notunu çok yakında diğer kurumlarda indirir gibi görünüyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri