Bakalým verdiðinin yarýsýný geri alabilecek mi ?
Bakalým verdiðinin yarýsýný geri alabilecek mi ?
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
dikkatinizi çekti mi bilmem de siparis haberinde CAN gübreden bahsediyor. Yoksa KEK olayýný çözdüler ilk ürünleri mý gönderiyorlar..🤔🤔🤔
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
aynen katýlýyorum 20yýl dile kolay takip ederim. iþleri güçleri yalan.Yanlýþ hatýrlamýyorsam bir kaç yýl önce yeni fabrikadan üç yýl
için 660.000 ton gübre sipariþi aldýklarýný yazdýlar peki ne oldu sonuçlar ortada.
Çok söyledim ben yatýrým yaptým. Normal hisse hareketlerinin dýþýnda hisseyi manipüle edip insanlarýn Çocuklarýnýn geleceðini çalanlar her türlü acýyý çekmeye mahkum olacaklardýr.
Baðfaþ gibi borsaya neredeyse ilk kote olan þirketlerden birinin kurumsal yönetim olarak akranlarýn çok gerisinde kalmýþ olmasý bence iþin en acýsý. Benim için MAHO holding veya BÝLO Holding gibiler..Fazla zorlamanýn manasý olmadýðýný düþündüm, sattým kurtuldum.
Sen eþek olursan semer vuran çok olur.
14,5 TL ye tavan beklerken 11,3 TL ye kadar hacimsiz sattýlar
hadi BAGFS hisse si bizleri korkutabilirsn daha da satarak bak kenara seni almak için 5 milyon TL ayýrmýþ olabilirim ama bak söz almayacam
hadi biraz daha elimizdeli alamk için çaba harca eldeki malýný kaybediyorsun.
hisse satmak için bay gençerin numarasý olabilir. sizin dikkatinizi çekti. kekleþme olayýný çözmeden ky kekleme numarasý çeker bu hokkabaz kýlýklý kimyacý.. numune diye ucuza verir, nasýlsa anadolunçiftçisine kur zararýný hedge ederek fiyatladýðý can satýþýný kekleþmiþ kekleþmemiþ satýyor.
Dünya gübre fiyatlarýndaki artýþ sonrasý sipariþler ardý ardýna gelir. Hisse 30 lu fiyatlara haraket eder. O sýrada bir ses... Uyan oðlum uyan sabah oldu.![]()
Akýllý ol, "POZÝSYONLANMA", FLAT eskiden candý. SEMER seçilirken, EÞEÐÝN fikri deðil, ÖLÇÜSÜ alýnýr..! Demem o ki : ÝNSANSAN fikrini, EÞEKSEN ölçünü alýrým...!
Yer Ýmleri