Uzun yazdýk oku oku bitiremediler iyi mi?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.yatýrým tasfiyeside deðildir
Uzun yazdýk oku oku bitiremediler iyi mi?
Yatýrým tavsiyesi deðildir.yatýrým tasfiyeside deðildir
2.1 milyon usd lýk sipariþ geldi. sevkiat ocakta tamammlanacak
slm gönenli956 arkadaþým sen bize bagfstan daha yakýnsýn anlaþýlan o bölgenin insanýsýn bunun mahkemelik fabrikayla ilgili bir geliþmesi varmý bilgin varmý ayrýca bu aldýðý spariþ gibi birçok sipariþi alýyor ama fiyatlara çok yansýmýyor bugün biraz hareketlendi inþ hepimiz kazanýrýz bu fabrika granül gübre ve mahkemesiyle ilgili detaylý bilgisi olan varsa bizleri bilgilendirebilirmi rica etsem?
rosense inþ buralarda asagý vermeden bayrak yapýp tekrar yukarý gider ters zamanda çýkýþ yaptý galiba endeks izin vermeyecek gibi
Duyumum var tabi ama malum burada herþeyi paylaþamýyoruz baðlayýcýlýðý var. Þu kadarýný söyleyeyim Bagfasýn haklý tarafýnýn fazla olmasýna karþýn mahkeme sürecinin uzamasý iki tarafada kaybettirdiði için anlaþmaya gidilmesi þu an gündemde olduðunu duyuyorum. Açýkça Tarihi vermem doðru olmaz onun için 3 vakte kadar diyorumNe uzak ne çok yakýn yani
Sipariþlerin iyi olduðu stok bulunmadýðýný duymuþsunuzdur lakin küçük bir olumsuz haber de gelebilir yakýn zamanda. Hisseyi inþallah %-2 -3 etkiler diye umuyorum.
Yazdýklarýým beni baðlar ve kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Tþkrler sayýn gönenli956 arkadaþým deðerli bilgilerin için inþ güzel günler yaþarýz hepimiz hayýrlý bol kazançler
Yer Ýmleri