Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
torunlarýma brakmak üzere 3,500 lot aldým en az 30-40 yýl borsada satýlmadan duracaktýr. tahta yapýcýya selamlar hisse miktarý para olarak 3,500 liraya düþþe bile satýlmýyacak bilmem nereni yýrtma diya ya<zýyorum çabalarýn boþadýr.
sen düþürdükçe almayam o. çocuðudur(kendi payýna) spek bozuntusu
***BAGFS*** BAGFAÞ BANDIRMA GÜBRE FABRÝKALARI A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***BAGFS*** BAGFAÞ BANDIRMA GÜBRE FABRÝKALARI A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
13.09.2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þirketimizde Yatýrýmcý Ýliþkileri Bölüm Yöneticisi olarak görev yapan Ahmet TEPEDELEN 31.10.2018 tarihi itibariyle görevinden ayrýlmýþtýr. Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 Sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin 11. maddesi uyarýnca yeni atama yapýlýnca Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda yayýmlanacaktýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/717170
BIST
(02/11/2018 - 09:21:40)
bir zamanlar borsanýn yýldýzý olan bu þirket kar þampiyonu temettü þampiyonu baðfaþ iflasmý ediyor?yeni yatýrým yapmýþtý onun sonucu ne oldu dýþardan ithal ettiðimiz bir gübre imal edecekti ne oldu?tarihi diplerini hatta her günü yeni bir dip oluþumu izliyoruz sanýrým küçük yatýrýmcýda kalmamýþ.gübrede en büyük marka olan bu þirket hakkýnda bilgilerinizi paylaþýrsanýz seviniriz.ne zaman kara döner toplam borcu ne kadardýr hiç bilmeden çok azda olsa aldýk. batsada önemi yok.
bilenlerin bilgisini rica ediyoruz.bir arkadaþým 250 binliralýk mirasa konmuþ ne alýyým borsadan dedi bende baðfaþ çok çok çok anormal ucuz dedim. lütfen bilgilerinizi paylaþýrsanýz seviniriz.
cevap alamadýðýma göre küçük yatýrýmcý bu þirkette bitmiþ.
1- bu þirket konkordoto çeker iflas eder duvar kaðýdý olur.kayýp 18 bin . öldürmez beni.
2-bu þirketin sahibi kýçýný kurtarmak için þirketi satar veya iyi bir ortak bulur.buda fiyatý 30 tl lere getirir. kazancým 75 bin olur.
3-þirket iyi kötü yýlbaþý üretime geçet 600 milyon tl borcu bitirir bir yýlýn sonunda hisse 200 tl lere vurur karým 580 bin olur.
borsa denilen kumarhanede bu rik alýnýr þahsen. yatýrým tavsiyesi deðil sakýn bana inanmayýn.beddua almak istemem.250 bin tl mirasý olan arkadaþa dedim ki 5 in altýnda bulduðunu al.þirkette yabancý yok.ben þahsen 4,50 altý olmaz biliyorum amaaaa burasý borsa herþey olur.
Yer Ýmleri