yolun ve bahtýn açýk olsun baðfas...
yolun ve bahtýn açýk olsun baðfas...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Keko daha dun gazý vermiþsin bugün tüymüþsun yine.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben pek de sabýrlý deðilim dostum..ama aldýðým hisseler kaliteli ve beklentili...þu anda baðfasta kalsaydým sermayem %7 civarý daha fazla olacaktý...nasip deðilmiþ diyeyim...
söylediklerimiz inanarak söylediklerimizdir...beðendiðim zaten 5 civarý hisse var..þu ana kadar neredeyse bu hisselerin tümünde yorum yaptým...sadece beðendiðim vede gözlerden uzakta kalan yorum yapmadýðým bir hisse kaldý...yorum yaptýðým tüm hisseler çýkýyorlar ve kalitelidirler....kime ne nasip olur bilemem...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
cafer kardeþ keþkem fiyatý henüz 5,40 larda iken baðfasý keþif etseydin...bak o vakitler çok yazdýk burda...bu hafta güzel çýkýþ yapýnca yeni yeni millet keþif ediyor...son zamanlarda yazdýklarýmýz bir gün gelecek tarih olacak...millet gelip buralarý okuduðunda vay be geçmiþte fiyat þuralardaymýþ da keko denilen gazcýnýn biri bunlarý söylemiþ diye okuyacaklar..
borsada nasibinizde yoksa elden de bir þey gelmiyor...nasip...sabýr...çok önemli...
https://www.bilgeyatirimci.com/i/bag...ampaign=manual
borsa kurtlarý hisseyi yeni yeni keþif etmeye baþlamýþ....hayýrlýsý diyelim..bu arada teknik yönden bazý iyileþmeler olduðu belirtilmiþ yorumda...okumak öðrenmek her zaman iyidir dostlar..
2 aydýr iþ iliþkisi haberi düþmedi, forum tekrar sustu, fýrtýna öncesi sessizlik olsa bari![]()
Yer Ýmleri