Adam gibi kazanÇ elde etmenin yolu hisse kendine has, piyasadan baðýmsýz hareket ettiði zamnda o hissede olmaktan geçiyor. o zamana kadar baðfaþçýyýz artýk..........
Büyük balýktýr BAÐFAÞ
Adam gibi kazanÇ elde etmenin yolu hisse kendine has, piyasadan baðýmsýz hareket ettiði zamnda o hissede olmaktan geçiyor. o zamana kadar baðfaþçýyýz artýk..........
Büyük balýktýr BAÐFAÞ
gönderiyiyse 56.58 de yazdým.
Hiç þaþýrmadým, küçücük spekcikler, ben 15,20 milyon lotcuk iþlemlerle devre kesicilerin havada uçuþtuðu kalkýþý bekliyorum.
Hepimizin bir atýmlýk barutu var. Palamut cüssemizle balina avýna çýkmýþýz. Kemal amcanýn bundan önceki kurbanlarý mazinin karanlýklarýnda asit yaðmuru altýnda sindiriliyorlar. Allah bizleri bunlarýn sofralarýna meze, hesaplarýna faizsiz kredi ,yüklerini bedevaya taþýyan sýrtýmýzdan uzak eylesin.Amin
Kimsin nesin bilmiyorum, daha önce hiç bir yerde karþýlaþmadým. kaale alacak bir kiþiliðe sahipmisin onu da bilmiyorum, önümde 2 adet ekran yok. iþlem görmeyen dakikalarý, bir de benim gönderi yazma süremi dikkate alsaydýnýz, bu suçlmayý yapmazdýnýz. kaldýki iþlem yaparken 3,5 kuruþun hesabýný yapmam.
Yer Ýmleri