-
Benim bildiğim Mr. Kitapçı Brother, Bir dakika daha artık durmaz gibi geliyor.
-

Originally Posted by
izci
Benim bildiğim Mr. Kitapçı Brother, Bir dakika daha artık durmaz gibi geliyor.
abi dur birazdaha korkutayım o zaman 
http://ilkhabergazetesi.tv/gazi-yine-kacti/
Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda 
:
-
Valla temel tekniği çizer, hissede gelecek gören byler ve fonlar firmadaki iyileşmeyi önceden gördükleri için hisseyi çaktırmadan toplar, o çanak çömlek bayrak dediğiniz teknikler de öyle oluşur, hisse toplandıktan sonara tekniği gören çizgiciler kayığa biner falan filan, firmalarda görülen kötüye gidişler de öyle, karın düşmeye başladığüını gören fon yada by ler hisseden çaktırmadan çıkar, teknikçilerde yükselen trend kırıldı hayda satışa geçelim der ve satar, hissede ne olduğunu anlmayanda ya hisse çok düştü alayım der o aldıkça hisse aşağıya doğru yılan gibi süzülmeye devam eder sebep temeldir aslında ama onu teknikçiler öyle der, öyle bilir.
-
-
-

Originally Posted by
kitapci34
Valla temel tekniği çizer, hissede gelecek gören byler ve fonlar firmadaki iyileşmeyi önceden gördükleri için hisseyi çaktırmadan toplar, o çanak çömlek bayrak dediğiniz teknikler de öyle oluşur, hisse toplandıktan sonara tekniği gören çizgiciler kayığa biner falan filan, firmalarda görülen kötüye gidişler de öyle, karın düşmeye başladığüını gören fon yada by ler hisseden çaktırmadan çıkar, teknikçilerde yükselen trend kırıldı hayda satışa geçelim der ve satar, hissede ne olduğunu anlmayanda ya hisse çok düştü alayım der o aldıkça hisse aşağıya doğru yılan gibi süzülmeye devam eder sebep temeldir aslında ama onu teknikçiler öyle der, öyle bilir.
Politikacılar gibi konuştunuz aynı. Sonuç nedir abi, şimdi bu durumda, Mırmırım sevinsin mi, yoksa üzülsün mü.
-

Originally Posted by
MR&MRS
burada ne var, riskli bilmem ne diyor, açayım mı?
-

Originally Posted by
izci
politikacılar gibi konuştunuz aynı. Sonuç nedir abi,şimdi mırmırım sevinsin mi, üzülsün mü.
nasıl yani anlamadım hiç bir şey? Sevinilecek de üzülünülecek bir durumda yok, hisse yükselişine devam eder ama benim beklediğim hızda değil.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri