-
Şunu da diyeyim bu hisse de öyle ciddi yükeslişler ağadan habersiz olmaz ağa izin vermez kendisi oyuncudur çünkü. Bıstin efendilerindendi vakti zamanında gene öyle olacaktır.
-
-
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/his...-analiz/BAGFS/
BİZDE İMKAN BU KADAR, UZMAN PARADAN BAKTIĞIMIZDA BOLLİNGER BANTLAR HIZLA SIKIŞIYOR, 3 GÜNDE ALT BANT 6.4 LARA, ÜST BANTDA .78LERE GELECEK GİBİ ÇOK CIKIŞMIŞ OLACAK O ZAMAN, FİRMANIN DURUMU İYİYE GİDİYOR HER HALÜKARDA BENCE HIZLA YUKARI KOPMALI. ÇANAĞADA KULP TAKILMIŞ DURUMDA
-
Mırmırım, Mr. Kitapçı Brother gitmez daha, dedim sana, helva dağıtmak için acele etme diye.
-
Cıty de ilk defa milyon sınırına dayandı belkide t+ 2 de geçmiştir bile, tabi satmış olma ihtimali de yok değil
-

Originally Posted by
izci
Mırmırım, Mr. Kitapçı Brother gitmez daha, dedim sana, helva dağıtmak için acele etme diye.

üstad derim yok olmaz, direkt izci derim yakıştıramam üstad demişim bi kere e abim diyecek yaşta olmadığına göre ne diyeyimki siz şu buz gibi sıfatı kullanmayasınız? bilemedim.
-
40 kere(mübalağalı deyimdir) özelden telefonumu yazdım, bi kere alo demedin, telefonunu da yazmadın, ahanda kamuya açık alanda yazayım sizde herkes de bilsin, kırgınım size.
-
Üstad demeyin abi, bu sıfatı soğuk buluyorum. Daha samimi olmak lazım her daim. Dostlar arasında mesafe olmamalı. Bu tüm tanıdıklarım için geçerli tabiiki...Her zaman tüm dostlarımın yanındayım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri