yanlýz ben kýzla konuþtuðumda iþlerin 1. çeyrekten daha iyi olduðu kanaati edinmedim bilesiniz.
yanlýz ben kýzla konuþtuðumda iþlerin 1. çeyrekten daha iyi olduðu kanaati edinmedim bilesiniz.
ben kaçýyorum biraz diðer baþlýklara bakayým müsaadenizle.
ihraçat % 25 yukarýda beklentim var benim
iç pazarda en fazla %15 düþüþ vardýr y-t-d
lakin 3 ç te iç ve dýþ pazar bakýmýndan þuan gecen senenin ayný dönemine göre
% 10yüz milyon üzerindeyiz
çünkü gecen sene tamamen durmuþtu fabrikay-t-d
ama daha 3ç satýn alýnmasýna var sahi
belkide þimdiden 3ç alanda vardýr
hayýrlý geceler
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
kafam karýþýyor zaten, 395/405 rakamý için, kümülatif olsa satýþlar berbat, 2. çeyrek olsa 1. çeyreðe göre süper ama bana göre deðil bir garip durum( bu da satýlan ürün çeþidiyle alakalý yanlýþ bilmiyorsam, can yeni tesis, dap eski 16/1 e göre rakamýn benim hesabýmdaki kadar iyileþmemesinin sebebi can satmýþ olmamýz artýk tesbit edilmiþtir durum, olumsuz bir durum yok puzzle'nin parçalarý oturdu yerine). bütün tesbitlerime raðmen firma küllerinden doðduðu için kesinlikle beklemem gerekiyor.
bilmukabele........
1 milyon ton dap ediyor 450. milyon dolar, neden benim 2 milyar üzeri rakamlarý düþündüðmü bilmem anlatabildim mi? artýk Öyle bir beklentim yok. UNUTUN VE AKLINIZDAN BÝLE GEÇÝRMEYÝN. BEKLEMEYE DEVAM DEMEYECEÐÝM SAÐIM SOLUM BELLÝ OLMUYOR BENÝM.
Ya abi bi þey diyecem kýzmak yok ama
yok neden kýzayým ki söyle
abi sen zaten 1. çeyrek satýþýný beðenmiyon
eeeee
2. çeyrek satýþý neden 400 mn. olmasýn ki? ben seni heç annamýyom
Bak haklý olma payýn yok deðil, boynuz kulaðý geçermiþ boþuna söylenmemiþ
çok ça dap satmýþsak olur.
Abi senin benlen topiði okuyanlarýnda senlen iþi var ha, buldular yitirmezlerse( bizde deyimdir)
bak kardeþim þu mýrmýr kabaca 400 mn ciro diyorya onu baz aldýðýmda
kümülatif (6 aylýk satýþ yani) ise 2.çeyrek satýþ rakamý 130 mn civarý demek, bu berbat dediðim þey 1. çeyrek satýþýnýn yarý dan fazla altýnda demek ki, bu dýþardan çýplak gözle fabrikayý seyreden sýradan bir vatandaþ tarafýndan bile farkedilir vah vah der hemde, onca ihracat varken mi?
e þimdi mýrmýr diyorki ihracat %25 fazladýr ilk çeyrekten, iç pazarda da maximum %15 daralma ön görüyor, kamyonlar týrlar eksik olmuyor kapýdan
bu söylenenlere göre 400 rakamý hiç bir yere oturmuyor
son tahlilde rakamý söyleyen kiþi yanlýþ bilgi vermiþtir diyorum, yalan demiyorum.
1. çeyrek kadar ciro bekliyorum mýrmýrýn söylediklerinden yola çýktýðýmda artýk.
eðer satýþlarýn içinde dap aðýrlýkta ise 400mn rakamý tek çeyreðe oturmamasý için sebep yok.
Son düzenleme : kitapci34; Bugün saat: 05:52.
Yer Ýmleri