Originally Posted by
gercekhisseci
Keko hocam 5-550 bandindan beri takip ederim 550 kýrar ve uzerinde birkaç gün kalirsa alicam derdim sonra takibi biraktim bir bakayým dediðimde 650 olmustu😊6.50 üzerinde maliyetli biraz elimde var ama tahtaci cok sýký kimseye yedirmeden yol alayým diyor sanki nasýl yapacaksa.bugunku marj 20 kademe 74-94.
dostum bence doðru hisselerden bir tanesindesin...bu hisseye yakýn geçmiþte çok yorumlar yaptým...zaten doðru olduðuna inanmadýðým hisseye yorum yapmam...bu benim kiþiliðime terstir...
tabi gönül ister ki hisseleri en diplerinden alýnsýn ama bu herkese de kolay kolay nasip olmuyor...gerçi bu hisseye ilk yorum yaptýðýmda baðfas 5,40 ta idi...þu anda ise 6,93 e varmýþtýr..ama yeni yaptýðý fabrikanýn maliyeti dahi hisse baþýna 24 tl civarýnda iken þu anki fiyat seviyeleri de bence her ne kadar kýsa da pahalý gibi görünse de orta ve uzunu düþündüðümüzde ucuz olacaktýr..
beni ise az çok tanýrsýnýz ...hisseleri diplerinden almayý severim...tabi mümkün olduðu kadar...ki çoðu hisselere de o durumlarda iken giriyorum...
yorum yaptýðým tüm hisselerden sadece bir veya iki tanesi elimde oluyor...ama gönlüm tüm yorum yaptýðým hisselerin çýkmasýndan yanadýr..bu hisse elimde yoktur ama caný gönülden bu hissenin yukarý çýkmasýný istiyorum...
ben hepinize baþarýlar diliyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri