2.Çeyrekte kaç adet gemiyle sevkiyat yapýldý acaba bunu bilen var mýdýr?
2.Çeyrekte kaç adet gemiyle sevkiyat yapýldý acaba bunu bilen var mýdýr?
Patronun borcu doviz bazlidir. .faiz oraný ise patronun deyiþi ile çok makul idi..hatýrladýðým kadariyla yüzde 3 artý libor idi..dovizin az çýktýðý veya stabil olduðu dönemlerde tl ye nazaran döviz faizi þirketi daha az zorlar..
Eðer üçüncü çeyreklerde de ikinci çeyreðe benzer ciro yapacak olursa bagfas çok olumlu etkilenir..geçmiþte 3 yýlda 24 tl leri görür idiambu süreyi daha da aþaðý çekebilir. .aradan sadece 3 ay geçmesi ile yüzde yüz bir cikiþ yapmayý baþardý bagfas..
Gemi hesabýnda ise mr mr dostumuzun Tutanaklarý cok deðerli. .onun katký sunmasý gerekiyor..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
https://www.marinetraffic.com/tr/ais...:BANDIRMA_WEST burdan son 3 günlük gemi trafiði görülebilir. Bu sabah yeni yanaþan bir gemi bile var. Son 1 aylýk verilerde 11 adet gemi sevkiyatý görünüyor, 2.çeyrek verileri bilirsek iþlerin nasýl gittiðini tahmin ederiz en azýndan.
sektörler farklý olsada bagfs bana egeen'in yaklaþýk 10 sene önce 6 tl den yola çýkýþýný hatýrlatýyor.bir daha asla o fiyatlarý görmemiþti.son bilanço verilerine göre bagfs kendini iyiden iyiye toparlamýþ görünüyor.ben çok umutluyum.ama son söz patron ve piyasanýn tabi ki.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
aynen katýlýyorum.þirketi araþtýrýp, güvenen ve bekleyebilenler baþta olmak üzere umarým tüm bagfs yatýrýmcýlarý hayýrlý ve bol kazançlar elde ederler.ben hissenin çok bekletmeden güzel yerlere ulaþacaðýný düþünüyorum.bundan sonraki her bilançonun bir önceki bilançonun üzerine ekleyerek gelmesini bekliyorum.umuyorum ki yüzümüzü kara çýkartmayacak.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
rahmetli Yaþar ERDÝNÇ hoca bagfs'a çok güvenirdi.yakýn gelecekte çok baþka yerlere geleceðini çok yazýp çizdi.þirketi öylesine incelemiþti ki patronundan daha iyi tanýyordu diyebilirim.son gelen bilanço verilerini ve ilerde gelecek verileri yýllar önce açýklamýþtý.ondan tüm piyasa çok þeyler öðrendi.Yaþar hoca yine haklý çýktý.o artýk aramýzda deðil, hakka yürüdü ancak öngörüleri halen bir bir gerçekleþmeye devam ediyor.mekaný cennet olsun.
https://www.bilgeyatirimci.com/i/bag...-ornek-olmali/
Yaþar hoca'nýn haziran 2016 da bagfs ile ilgili bir incelemesi.bunun gibi bagfs üzerine çok yazýlarý olmuþtu.merak eden arkadaþlar linkten okuyabilir.
Yer Ýmleri