ÝPEKE de 9 aylýk ta 291 milyon TL kar açýkladý Vergi dairesine verilen bilanço da ise 956 Bin TL zarar beyan etti asýl konsolide bilançoyu görmeden enseyi karartmamak lazým. YTD.
ÝPEKE de 9 aylýk ta 291 milyon TL kar açýkladý Vergi dairesine verilen bilanço da ise 956 Bin TL zarar beyan etti asýl konsolide bilançoyu görmeden enseyi karartmamak lazým. YTD.
konsolide bilanço zaten zarar gelmez de .... Bunu firsat bilip patlatmalarý kötü oldu . Ýyi fýrsat yakaladýlar ama mal toplamak için
bu vergi dairesine yollanan kar zarar tablosudur bilanço deðil.Millet niye panikle verdi tabana anlamadým.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Geçen yýl-2018 sonu vergi dairesi zararý 184 milyon iken SPK mevzuatýna göre düzenlenen bilançoda net dönem zararý 107 milyon gelmiþ...
üstelik 201i cirosu 356 milyon iken vergi dairesi karýyla SPK karý 77 milyon farketmiþ...
SPK mevzuatýna uygun bilançoda 2019 yýlý kar i muhtemelen boyle kalmayacak...
Yalnýz, kendi adýma ciroyu beðenmedim...
Bildirimin seans kapanýþýna doðru gelmiþ olmasýný da kendi adýma not aldým.
kapanýþa doðru göndermeleri kasýtlý geldi bana. Bagfasý da diðer adilerin yanýna koydum ben artýk . Panik yapýp malýný kaptýran çok oldu ve olacak yarýn muhtemelen .. Ciro benim de hoþuma gitmedi , kendi adýma yeni bir deðerlendirmede bulunmam gerekiyor .YTD
Seans kapanýþa yakýn kap a bu bildirimi göndermeleri nin bedelini inþallah öderler (bilinçi olarak yaptýlar ise)bu normal bir davranýþ degil.Yatýrýmcýnýn elindeki malý kapmak için yaptýlar ise inþallah her türlü acýyý tadarlar.
"iyi bir kalçanýn, iyi bir beyinden daha fazla prim yaptýðý, bir ülkede
hiçbir þey deðiþmez." Tupac Shakur
En kalbi duygularýmla tüm yönetimi selamlýyorum.
Yer Ýmleri