Ýnsanlar yaþýyor ve yaþayan her canlýnýn beslenmeye ihtiyacý var. Beslenme için de tarýmsal üretim; tarýmsal üretim için de gübreye ihtiyaç var. Bu firma yetkilileri, þirketin deðerini düþürmek için bazý olaylarý bahane mi yapýyorlar? Yazýk....
Ýnsanlar yaþýyor ve yaþayan her canlýnýn beslenmeye ihtiyacý var. Beslenme için de tarýmsal üretim; tarýmsal üretim için de gübreye ihtiyaç var. Bu firma yetkilileri, þirketin deðerini düþürmek için bazý olaylarý bahane mi yapýyorlar? Yazýk....
Yapý kredinin robotunun üzerine oynayacak birileri lazým... Endekste en küçük bir düþüþte hemen bekleyen 3-4 kademeye veriyor.
Alýcý olmayýnca ortalýkta endeks yükselince kýmýldamýyor, ama endeks düþünce hemen düþüveriyor. Son bir aylýk düþüþümüzün temel nedeni bu...
Ya Tahta yapýcý battý ya da tahta yapýcý birilerini batýrdý...
Ýþ yatýrým 170 bin lot satýþý var... Bekleyen de 125 bin lot var...
Kredili malý aracý kurum satýyor olabilir...
Baþka izahýný bulamýyorum..
orta-uzun vade icin iyimserim..
Kýsa vadeyi kestiremiyorum...
Maliyetine göre hala karda olsam da karýn yarýdan çok fazlasýnýñ erimesi oldukça rahatsýz edici...
Düþüþ boyunca ufak ufak aldým...Her alýþýn ardýndan fiyat daha da düþtü...Bundan da çok rahatsýz oldum...
Son bir barutum kaldý, onu atsam mý diye düþünüyorum...
Not: Yatýrým amaçlý burdayým...
Kredili mal da taþýmýyorum...
Vadem de 3 yýl.. Piyasa deðeri olarak 200-250 milyon usd'leri göreceðimiz beklentisindeyim...
Herkesin kendi durumuna göre hareket etmesi gerekir..
Hiç kimse için al-sat-tut tavsiyesi deðildir...
Uzun zamandan beri nakitteyim , o ayrý konu da , bu kaðýdýn bu kadar alçak ve ******** olduðunu bilmiyordum .. Normalde bu seviyelerini gördükçe bayram etmem gerekiyor ama inanýn hiç bir þey hissetmiyorum bile .. Çünkü kararýmý verdim , bir daha buna para baðlamam .. Çalýþmalarýmý bitirdim ,projeksiyonum da hazýr . Siz bu ******** kaðýtta beklemek zorunda kalan arkadaþlara bol þans diliyorum .. Allah kurtarsýn ..
Yer Ýmleri