tüm baðfaþ çý kardeþlerimin berat kandilini tebrik eder .yüce mevlamdan nicelerini nasip ederim.....ALLAHa emanet olun geceniz mubarek olsun......
tüm baðfaþ çý kardeþlerimin berat kandilini tebrik eder .yüce mevlamdan nicelerini nasip ederim.....ALLAHa emanet olun geceniz mubarek olsun......
Keþke sorun sadece kur farký zararý olsa. Esas faaliyet karý inanýlmaz düþmüþ. Geçen yýl 32 trilyon bugün ise 3 trilyon. Satýþ rakamlarý keza. Elle tutulur bir taraf yok. Zaten fiyatýn bu kadar rezil olmasý bilançonun habercisiydi. 15 yýllýk dolar bazlý dipte...bu yýlda bir halt olmayacak. Tek bir umut kaldý mahkeme belki kazanýrsa bir nebze tepki verir yoksa bu satýþ rakamý bu b.ktan bilanço ile bir yere kibildayamaz..hatta sonraki ceyreklerde bilanco zararý çok daha yüksek gelecek gibi. Bu marj bu kur bu maliyetler oldukça..
Hayýrlý kandiller..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Ýyilestirme icin Odenen bir milyon euro ve stoktaki (maliyet uzerinden 30 kusur milyonluk) mallar var.... Gerisi berbat
Bir zamanlar 12 TL iken ucuz dediðimiz tezekspir 8 TL de...bu iþin tek mimari Mr. recebi tebrik ediyorum...
Son düzenleme : Belekkimi; 02-05-2018 saat: 11:06.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
bu yeni fabrika batýracak bu þirketi
bay gencerlerde bankalara ülker ,doðuþtan uðrayacak gibi
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
8.06-8,09 çok kuvvetli bir destek. Ölü kedi bile böylesine düþüþlerde sýçrarmýþ. Ben ikinci seanstan itibaren bu sýçramayý bekliyorum. Zira yaþanan panikle, satýlacak noktalarýn çoook altýna gelindi.
Yer Ýmleri