etmedim zaten o arkadaþýmada alma dedim..yazýmdada belirttim sayýn arkadaþým. bu þirkertin sahibinin hissede manipilatör olduðunu biliyorum zaten en fazla 18 bin kaybederim giderse gitsin dedim. biliyorum þirketin sahibi para kazandýrmaz bu tahtada .borçlarýný ödeyemez ise mecburen satacak. ozaman banvit gibi piyongo hissesi olur.benimki küçük bir macera iþte kademeler bom boþ kendi alýyor kendi satýyor . yýlbaþýnda üretime gecerse iþte ozaman þirketin sahibi bile tutamaz hisseyi. tabiiki tuvalet kaðýdý da olabilir bu hisse kaðýdý.kimseye benim gibi maceracý olmayýn derim sýfýrý bile tüketebilirsiniz
Girdi maliyetlerini tam olarak incelemedim, kiþisel fikrim artan döviz kurlarý ihracat için pozitif etki edebilir. . Ancak borçluluk durumu ve direksiyondaki yaþlý kurt hisseye yaklaþýmý negatif yönde etkiliyor. Bilancosu güzel, ucuzlamýþ, iyi yönetilen þirketler varken neden yatýrýmcý bu hissede alýcý olsun. Dediðiniz gibi bir maceradan öte deðil bu hisse. Umarým sizi üzmez.
Z a m a n ý S a t ý n A l a m a z s ý n !
önemli deðil dostum yaþým ilerledi bir ayak çukurda yaþlý kurt dediðin adam da bende öbür dünyaya 8m kefen bezi götüreceðiz. onuda mezarda böçekler yýlanlar yiyecek benide.bende derimki eðer þerefi varsa o yaþlý kurtun bu yaþta onun bunun ekmeði ile oynamsýn zira ömrü çok az kaldý gerçi onun gibi þeytanlarýn gözünü toprak doyurur. çoðu gitti çok azý kaldý. belki nesillerim aldýðým lotla ihya olur kim bilir. nasýl olsa bende yaþlý kurtta bir gün öleceðiz.
Evet yýllardan sonra ilk kez Ege gübre ile bagfas piyasa deðeri esitlenmis oldu. Biri 600 trilyon yatýrým yaptý yüzüne gözüne buluþtirdý. 3 yýl bitiyor fabrikanýn bittiði ve halen faaliyete sokamadi. Sokabileceklerine dair dair bir bilgide yok. Bugün yarýn aylar derken 3 yil bitti týk yok.
Biri hisseyi cazip yaptý. Enazindan faaliyetine devam ediyor.
Bari þu tezegi satsalarda millette kurtulur. Bu gidiþle baþka kurtuluþu da zor gibi..enazindan þuan için..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
***BURCE* *BAGFS*** BURÇELÝK BURSA ÇELÝK DÖKÜM SANAYÝÝ A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***BURCE******BAGFS*** BURÇELÝK BURSA ÇELÝK DÖKÜM SANAYÝÝ A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler [BAGFS]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Yönetim kurulumuzun 14.11.2018 tarihli toplantýsýnda alýnan karar gereði
Þirketimiz ile Bandýrma Gübre Fabrikalarý A.Þ. (BAGFAÞ) arasýnda akdedilen 18.04.2014 ve 18.12.2014 tarihli sözleþmeler nedeniyle iþ sahibi BAGFAÞ aleyhine, sözleþmelerin tasfiyesi, tasfiye kesin hesabý, bakiye hak ediþ alacaðý, fiyat farký alacaðý, ek maliyet farký alacaðý, munzam zarar alacaðý ve manevi tazminat alacaklarýndan oluþan taleplerin baþlangýç aþamasýnda 2.000.000,00-TL (203.500,00-TL'si manevi tazminat olmak üzere) olacak þekilde kýsmen HMK 107 kapsamýnda belirsiz alacak davasýna konusu edilmesine sözleþmelerdeki münhasýr yetki þartlarý nedeniyle davalarýn Erdek Asliye Hukuk Mahmesinde (Ticaret Mahkemesi sýfatý ile) açýlmasýna karar verilmiþ ve bugün itibari ile dava ikame edilmiþtir
Konu ile ilgili geliþmeler kamuoyu ile paylaþýlacaktýr.
Saygýlarýmýzla,
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/719858
BIST
(14/11/2018 - 16:22:23)
Bürçelik le baðfaþýn ne baðlantý sý var acaba bilen varmýdýr.
SM-G935F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
...."............"
Yer Ýmleri