Bunlara karþý yaptýðým en iyi bireysel boykot; ne yenisini almak ne de eskisini satmak..
Bunlara karþý yaptýðým en iyi bireysel boykot; ne yenisini almak ne de eskisini satmak..
Artik usandirdi ama uzun vade beklemekten baþka çare kalmadý
Bu firma zor toparlanýr]
Bu þirketin hisse senedinin deðerlenmesini bizim kuþak görmez. Bir kaç kuþak geçmesi lazým. Bu hissede uzun vade, kuþaklarla ifade edilebilir. (O zamana kadar þirket kalýrsa tabi.)
Bu kadar karamsarlýk varsa yarýn ben poz arttýrmaya çalýþýrým
Ben ve birkaç kiþi býkkýn zannediyordum
Ama herkes maðdur
O zaman toplama baþlasýn derim
Mi A2 Lite cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emin Bey býkmak kelimesi eksik kalýr...
Elimizi verdik, kolumuzu kaptýrdýk..
Sevdik, edildik....
Paramýzý verdik, rezil olduk..
benim bu yönetime güvenim kalmadý.. sadece yýllarýn zararýný somutlaþtýrmamak için satmýyorum..
Baðfaþ firmasý , fiyat olarak tarihi dip seviyelerinde yer alsada bu fiyatlarý hak etmediðini düþünüyorum . Firma yer aldýðý sektör içinde en enteðre þirketlerden biri , firmanýn aktifindeki duran varlýklarý küçümsenmeyecek kadar büyük ( yatýrýmlarýný tamamlamýþ ) , firma bu yatýrýmlarýna raðmen satýþ ve karlýk olarak istenilen seviyeye ulaþamamýþ , yaptýðý en son yatýrým ve bu yatýrýmdan kaynaklanan mahkeme durumunu don gelen haber ile aleyhinde gerçekleþmiþ ve tüm bu durumlarý fiyatlamýþ , aktifindeki bu kadar büyük duran varlýðý harekete geçirip bunu satýþlarýna ve karýna yansýtabilirse fiyatý muhakkak deðiþecek ve hak ettiði seviyeye gelecektir . Bu durumu yaýsnimecel potansiyeli mevcut olup sadece moral ve sabýrla beklenmelidir.
Yatýrým tavsiyesi olmayýp, kiþisel görüþümdür .
Herþey bir yana su Ege gübre ile piyasa deðeri esitlendi ya diyecek birþey yok..Mr. Recep þirketi kendi elleriyle görmüyor..birde ruhuna Fatiha okutur akabindede helvasýný da daðýttý mý tam meftayi defin olur...
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Yer Ýmleri