doðrudur durum böyledir...yalnýz 2018 yýlý boyunca yeni fabrika devreye girmememiþti vede ihracat da artmamýþtý...ama artýk bu yýl bu ikisi de var...dolayýsý ile bilanço ve temel anlamda en kötüsü yaþandý ..döviz aþýrý çýkmadýðý sürece (ki artýk FED de faiz indirerek dolarýn düþmesine neden olacak) bundan sonraki her çeyrek bilançosu geçen yýlýn ayný çeyreðine göre iyi gelecek...2020 bilançolarý da ayný þekilde 2019 yýlý bilançolarýndan iyi gelecek...yýllar geçtikçe borçlarý da azalacaðýndan finansal giderler de etksini yitirecektir..
tüm bunlarý alt alta koyup topladýðýmýzda bu hissede en kötüsünün yaþandýðýný ve önümüzde sürekli iyiye giden bilançolarýn geleceðini söyleyebiliriz....
tabi bu yorumlarý yaparken borsada potansiyeli en yüksek hisse budur diyemem..ben sadece baðdaþ sevdalýlarýna bir müjde vermek istiyorum...yeni fabrikanýn maliyet bedeli bile þu anki fiyatlarla 24 tl dir...zamanla bu fiyata çýkýp geçeceðine inanýyorum...artýk bu kaç yýl sürer bilemem..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Elbet bununda zamaný gelecek..hele biraz daha düzeltsin bilançoyu millet bu arada biriktirsin (bende tabiki)..acelesi yok...
ALE-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
ben dahil herkes te güven sorunu var azizim .....
her ne kadar fabrikadan gemiler dolusu týrlar dolusu ürettiðimiz gübreler çýksada
herkesin bilanconun nasýl geleceði korkusu
borsada beklenti alýnýr gerçekler satýlýr
bu uzun soluklu yarýþta gözümümün önündeki fabrikanýn ilk 6 aylýk iþleyiþini
gübresi ile asiti ile gördükten sonra bende beklentileri alýyorum
zamaný geldiðinde gerçekleri belli dinamikler doðrultusunda satacaðým inþ.Y-T-D
þu anda geçmekte zorlandýðýmýz sýrasý ile 1 usd,1 euro üzerine atma dileði ile
herkese bol kazançlar
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
stok depolarý fullenmiþ Kemal aða son 6 ayda müthiþ çalýþtýrdý fabrikayý
hafta sonlarý dahi 24 saat esasýna uygun olarak
yapýlan gübre satýþlarý , fabrika revizyonlarý ,yapýlan sözleþmelerin sevkiyatlarý
gelen ithal ürünlerin organizasyonu þapka çýkarýyorum
2018 de alýnan 100.ooo.ooo tl ye yakýn yatýrým teþfiðinin meyvalarýný umarým
bu bilancoda görmek isteriz artýk....
duyduðuma göre sülfirik asit bölümünde 9 temmuza kadar yenileme çalýþmasý yapýlacak
bu boþlukta ithal gelen fosfat ,kükürt taþýma hatlarýnýn deðiþimi baþlamýþ
Kemal aða yoksa fabrikayý mý satacak anlamadým ki
fabrikada yenilenmedik yer býrakmadý yahu buna bu seneki fabrika müdürleri dahil![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
Yer Ýmleri