ortalýðý bataklýk gazý basmýþ burasý baðfaþ burada ali cengiz oyunlarý bitmez
ortalýðý bataklýk gazý basmýþ burasý baðfaþ burada ali cengiz oyunlarý bitmez
Cýty takasý son 2 günde 100 k arttý hayýrlýsý bakalým.
E tamam o zaman buradan da kol kesip gidiyorum, bi dahada hangi hissseyi alýp sattýðýmý yazmamaya gayret edeyim.
kalýn saðlýcakla.
Büyük balýktýr BAÐFAÞ dedim anasýný satayým, topikte yazanlardan korkan onlar gibi olsun.
DOKTOR BU NE
PEKÝ BU NE
topik herkese kullaným amaçlý açýlmýþ korkulacak bir durum yok
insanlar seni neden sevmiyor daha iyi anlýyorum ...artýk
arka sayfalara bakarsan zaten topiðin volalitesi zaten düþük
boþ boþ insanlara saldýrmaya boþ laf yapmaya devam ediyorsun
tamam anladýk balýk büyük........ almýþýn hayrýný gör ....evini arabaný sat al bir 100k daha
varsa bilgi ilgi paylaþ her gün buraya yazmak için..
benim demek için topiðe gelip anasý satmak,gazlamak falan ayýp þeyler
ha birde bu kelimeleri sabah 645 lerde iken yapsaydýnya hamsimisin ton balýðýmý görseydik....
dikkat et sen yazdýktan sonra hisse %2 geri geldi![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
yok bi þey tam gideyim dedim son anda vaz geçtim, emme þunu diyeyimki forumda yazanlarýn hisse fiyatlarýna yön verebileceklerini düþünmüyordum o gönderime kadar, o gönderimden sonra fikrim deðiþti hepsi bu. en azýnda 150 milyon üzeri piyasa deðerli firmalarda. yoo 5.50 lerde, yalnýz benim için bak yeþil yeþil þarkýsýný göndermiþtim, yönetim sildi. gönderiyiyse 56.58 de yazdým.
birilerinin sevmemesiyse siyasetle alakalý bi durum. çokta umurumda deðil. bir yere baþkan falan olmayacaðým.
Son düzenleme : kitapci34; 08-07-2019 saat: 23:22.
Kap haberi de, bilanço da görmem, forumda sosyal medyada yazýlanlarý deðerlendirir kimsenin de yalan bir þey yazdýðýný düþünmem. Genellikle insanlar iyidir, kötüsü az olur.
Yer Ýmleri