BISTTE KAZANMAYA DAÝR SORULAR, CEVAPLAR
Abi ne güzel hayatýnýz var ya hisseyi düþünce al yükselince sat, bedava yaþýyorsunuz anasýný satayým
O iþ senin bildiðin gibi olmaz
Hadi caným sende bal gibi de öyle yapýyorsunuz iþte, bakýyorum hisseler gün içinde % - 5 bir süre sonra % + bilmem kaç 30 / 40 bin lira parayla hergün 2000 tl kazanýrsýnýz
E Ne duruyorsun sende yap, gün de bir maaþ
Abi bende o para yokki
Merak etme olanlarda öyle senin dediðini yapamazlar
Ya ne yapýyorsunuz abi yeme beni
Bak güzel kardeþim piyasada bir takým doneler var
Neymiþ done dediðin þey
Temel analiz diyorlar adýna, uzun hikaye
Uzatma abi ben senin ne yaptýðýný anlamadým gitti
Bak kardeþ bir takým doneler diyorumya onlara bakýp, firmalarý bir birleriyle kýyaslýyorsun
Eeeee sonra
Sonrasý þu, o veriler de ucuz kaldýðýný düþündüðün hisseyi seçip alýyorsun
Aldýn ne yapýyorsun
Diðer insanlarýnda senin gördüðünü görmesini bekliyorsun
Ne kadar
Ýþte zurnanýn zýrt dediði yer orasý
YANÝ
Yanisi þudur, bu piyasaya yön veren kiþilerinde o hissenin ucuz olduðunu görmesini bekliyorsun
Ben ne kadar diyorum sen uzatýyorsun abi
Ona yatýrým derler süresi de 1 ile 5 yýldýr, doðru hisseyi seçmiþsen çok kazanýrsýn
Ya abi bazen hisse senetleri bugün þu kadar kazandýrdý bakýyorum % 20 ler görüyorum, adam yazmýþ bugün 5000 kazandým
Bakma sen onlara kaybettiklerini pek söylemez kuyruðu dik tutarlar
Abi bende borsada oynamak istiyorum
Ben yatýrým diyorum sen oynamak istiyorum diyorsun, boþ ver sen iþine bak, zannetiðin kadar kolay olsaydý kimse iþe gitmeyip yattýðý yerden sefa sürerdi...
Haydi bana eyvallah....herkes iþini yapsýn bu iþler herkesin harcý deðil piyasanýn kurtlarý bile çok zor kazanýrlar, sadece sabýrlý ve o paraya ihtiyacý olmayanlar kazanýr, oradan para kazanarak hayatýný sürdüremezsin....

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri