02.05/25.07.2019 1.c bilanco aciklandiktan sonrasý bugüne kadar ilk 5 pozisyon alanlar/satanlar
02.05/25.07.2019 1.c bilanco aciklandiktan sonrasý bugüne kadar ilk 5 pozisyon alanlar/satanlar
Ha þöyle teknikçiler bi konuþsun artýk, firmada iÞler yolunda gittikçe o küçük çanaklar zamanla büyük çanaðý oluþturur, büyük çanaðýnda nelere sepep olacaðýný sizler zaten biliyorsunuz, varsa sabrýmýz ve ömrümüz göreceðiz.
Pek bi simetrik oluþuyor güccük çanakçýk büyüyor
kitapçý er yada geç baþarmaktýr, baþarýlý olmaktýr hedefim dediði þeyi burada baþaracak kaçarý YOK.![]()
take me to the nearest shell gas station
UV GRAFÝK
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
bende sabah o baloncukla iþaret edilen yere dikkat çekmiþtim uzman parada gördüðüm grafik te, o çanaðý oluþturan þey temeldir, temel görülmezse yatýrýmcýlar tarafýndan o çanak oluþmaz.
Buralarda geçirilen zaman yatýrýmcýlar tarafýndan hisse toplama zamaný olacaktýr, gelecek olumlu bir haberlede (bilanço olabilir) çok yakýn durduðumuz o düþen trend çizgisi (BÝRAZ DAHA AÞAÐIYA GELMÝÞ OLACAK) güçlü bir hacimle kýrýlacaktýr, bu þimdiye kadar olan en yüksek hacimden daha fazla olursa hisse de hedefe kýsa zamanda gidilir, benim baronlar isterlerse gelecek 5 yýlý satýn alýrlar dediðim þey de odur, aselsanda bunu yaptýlar. altýn vuruþu yapalý 2 sene oldu, hisse yarýþmasýnda aselsaný yazanlar için 2018 de aselsan son zirvesini yakýn gelecekte geçsin ben borsayý býrakýrým dedim aselsanda. yanlýþ hatýrlamýyorsam zirveden dönmüþ 30'lu rakamlarda dolaþýyordu.
Son düzenleme : kitapci34; 25-07-2019 saat: 23:57.
Yer Ýmleri