Kim bastý la tahtaya
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Kim bastý la tahtaya
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
söyledikleriniz tamamýnda yerden göðe kadar haklýsýnýz. maalesef baðfaþ böyle. bir türlü istikrar yakalayamadý. gelelim bugünkü hareketine; muhtemelen dün mal alan biri bugün paketledi. þuana kadar olan hacim bunu gösteriyor. 425 bin lot iþlem olmuþ alýþ satýþ dengeli. alýþ kýsmý halen 20 bin artýda. benim tahminim dün alan ünlü menkul bugün paketledi. (çarþamba kredili iþlem yapanlar satacak ki cumaya para hesapta olsun)..arada böyle köpük almasý saðlýklý yükseliþ yapabilmesi için iyi olur. yeter ki satýþ derinleþmesin.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
sayýn cefaks elinize saðlýk. þu pasta iþlerini gün sonu da atsanýz çok makbule geçecek..
o zaman birilerinin hoþuna yabancýnýn girmesi gitmemiþ. son üç günde toplanda eðer ünlü yabancýya virman edecekse yaklaþýk 300 bin lot daha virmanlanacak.. bakalým gün sonu nasýl kapanacak..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Ulan baðfaþ yine milletin kucaðýna verdin, mýçtýn bir gün olsun yanýlt bizi..6 yýlda % 15 yükselebildin onu da iki günde geri verirsin. bu neyi kafasý. diðer gübrelerde bir þey yok sen ne içiyorsun..
Ee bagfas bu, yok ucuzmus yok yatirmi iyiymis, bunlarin bis is oldugunu birkez daha hatirlatti gencer!!!
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maalesef öyle. varyemez yedirmez.. ben uçsun kaçsýn da demem. ancak belli bir istikrar yakalayamadý þirket. hele ki son 7 yýllýk grafiðine bakýn tek kruþ kazanan neredeyse yoktur. oysaki hisse her yýl % 10 yükselmiþ olsaydý þuan 17/18 TL olmalýydý.. fazla demiyorum % 10 enflasyon oranýnda ..peki hisse 7 yýlda ne getirdi koca bir sýfýr. bundan sonra ne getirecek bilen yok.. siz yatýrýmcý olsanýz böyle bir firma hissesini neden taþýrsýnýz. veya hangi gerekçe ile elinizde tutarsýnýz. (benimki eþþeklik baký kalýr misali)..
Yer Ýmleri