Originally Posted by
Trust
Keko kardes ben seni bjkas'den, tspor'dan, dohol'dan vs.. biliyorum. Senin bazilari ile arandaki fark su; sen dogru yaziyorsun, bagfas 10'lu rakamlara geldiginde en kotu geride kaldi diye yazarken birileri bilancoya gunler kala hisseye olumsuzluk pompaliyor. Surekli takip edenler neyin ne oldugunu anlamistir.
bizi tanýyanlar zaten senin gibi tanýyor dostum..tanýmayanlar da ne yazýk ki bizi diðer dürüst olmayan insanlar ile karýþtýrýyorlar...o yüzden de ilk topiklere yazdýðýmda o hissenin beni tanýmayan eskileri buda nerden çýktý diye düþünüp bazen beni spek adamlýðý ile itham edebiliyorlar...
artýk bu tür ithamlara da alýþtým...baðfas 5,40 larda iken bu hissenin topiðine günlerce bol bol yorumlar yaptým..senin de hatýrladýðýn gibi en kötünün geride kaldýðýný artýk bu hissenin karlar yapmaya baþlayacaðýný söylemiþtim...o vakit de biri beni suçlamýþ idi...bana gazcý demiþti....
þu anda baðfasýn geldiði yeri görmek beni de sevindiriyor...sonuçta biz de emek vermiþtik bu hisseye..o yüzden de elimizde olsa da olmazsa da sizin adýnýza seviniyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri