Aga ne bedelsizleri yedi ne kârlar yedi bir fabrikayý iki yapti inat etti tahkimden b8ze kazik atti kanadali firmaya sýfýr fabrikay 4 milyon dolara bir daha keklesme tamiri yaptirdi iki bedelli giydirdi... Yatýrýmcýya sýra gelemedi bir türlü ... Dilerim sýra bize de gelir... Hep bu ümitle bekiyoruz...
Birde cezayir veya faslilarla ortaklik vardi... Bagfsta hikaye hiç bitmedi...
Ben burada gördüðüm kadarý ile Finansman giderleri 9 aylýkta 95 milyon TL den 151 milyon TL ye yükselmiþ zarar büyük ihtimalle buradan kaynaklanýyor gibi geldi bana. Fakat bu hissede son 10 dakikada olanlar midemi bulandýrdý. SPK mutlaka burada olanlarý incelemeye almalý, Bu yazýmda onlarý göreve davet ediyorum. Son 10 dakikada olanlar mutlaka incelenmeli diyorum. YTD.
Siz güzel bir detayý yakalamissiniz.
Tesekkurler ve tebrikler...
Eylül 2019 finansal raporda yurtdýþý satýþlar 248.408.286...
Bugün açýklanan yýlsonu geçici vergi gelir tablosunda ise yurtdýþý satýþlar 173.726.586...
Satýþtan iade de olmadýðýna ve son üç ay ihracat azalamayacaðýna göre bugün açýklanan gelir tablosu hem karlýlýk hem de ciro yönünden BAGFAÞ'in gercek durumunu yansýtmaktan çok uzak...
Bugün ALARKO nun Vergi dairesine sunulan vergi tablosu açýklandý 42 milyon kar gösterilmiþ, Halbuki 9 aylýk bilançosun da 338 Milyon kar var asýl Borsaya gelecek bilanço esas alýnmalý diye düþünüyorum. YTD.
1- 31.12.2019 tarihi itibariyle deyince T gübre ile Bagfaþ alýþveriþin baþladýðý tarihi mi yoksa artýk bilançonun kosolidasyona geçiþin baþladýðý tarihi mi anlýyorsunuz?
2- DAP fertilizer Monthly Price - US Dollars per Metric Ton Jul 2019 - Dec 2019: -69.340 (-22.55 %)
https://www.indexmundi.com/commoditi...dap-fertilizer
Eylül 2019 finansal raporda yurt dýþý satýþlar 248.408.286.. tonaj aný kalsa fiyatýn usd olarak düþümünden dolayý KABACA (düþüþün çoðu son dönemde)192.000.000 TL yapýyor. Kurun ayný kaldýðýný kabul ediyorum.
dap chart.jpg
31.12.2019 tarihi itibariyle %100 baðlý iþtirakimiz T Gübre Dýþ Ticaret AÞ ile gerçekleþtirdiðimiz ticari iliþki sebebi ile bu tarihten itibaren finansal tablolarýmýzý konsolide olarak açýklayacaðýz deniyor.
Yer Ýmleri