Baðfaþ yaptý yine yapacaðýný.Helal olsun. Diyor ki bana asla güvenmeyin. Güvenirseniz ters köþe yaparým diyor. Ytd
Baðfaþ yaptý yine yapacaðýný.Helal olsun. Diyor ki bana asla güvenmeyin. Güvenirseniz ters köþe yaparým diyor. Ytd
O iyi insanlar o güzel atlarýna binip gittiler...
Ne oldu þimdi %5 düþecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bugün de yabancý tahtayý aþaðý çekti. Sanki tavan tavan gitti de düzeltme yapýyor. 2 gün önceki %7 lik artýþý geri aldý saðolsun. Neyse beklemeye devam. Yeter ki þirketi etkileyen parametrelerde olumsuz bir durum olmasýn.
Dünkü takas daðýlýmýnda CÝTÝ nin takasýnda 216.513 adet, DEUTSCHE nin takasýnda 215.372 adet artýþ olmuþtu....
Bu gün ise CÝTÝ takasýnda 35.583 adet, DEUTSCHE nin takasýnda 103.991 adet azalma olmuþ.
17,50 - 18,00 aralýðýnda istenen satýþlar gelmeyince, seans kapanýþýna 15 dakika kala yapýlmak istenen apaçýk ortada. Günlük AO 17,76 TL.
Kazanma hýrsýnýzda gebereceksiniz....
Bagfas'a guveniyorum ve inaniyorum; ama genel Endekse hem güvenmiyorum hem de korkuyorum...
Endeksin Þubat-mart çöküþünde hisseye güvendiðim için hiçbir þey yapmadan/yapamadan hissedeki nerdeyse bütün karýn eridiðini görmek oldukça sinir bozucuydu...
Bu kez ayný hataya düþmemek adýna,
- Endekste ve Bagfas'da stop noktalarý belirledim.
-Bu seviyelere gerileme olursa bu kez hareketsiz kalmamaya kararliyim...
Umarim bugünkü sert düþüþ sadece teknik düzeltmedir.
Yalnýz bu hafta borsadaki rekor iþlem hacmi ve bu yýl açýlan 300 bin yeni borsa hesabý umutlu olmaktan çok ihtiyatlý olmayý; getiri elde etmeden ziyade mevcudu korumaya çalýþmayý gerektiriyor.
Herkese saygýlar...
Yer Ýmleri