Mal gibi atladýk 12.05 ten
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Mal gibi atladýk 12.05 ten
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
SPK hiç soruþturmuyormu bunlarý tam üçkaðýtçý olmuþlar kimin yaptýðýný bulmalýlar gereken cezayý vermeliler ama burasý Türkiye
Dün kapanýþta yazdýðýn bu yazý yüzünden 11,96 ya verdim elimdekileri...neyseki bagfaþta ki iyi cocuk senden insaflý verdiðimi 11,83 ten yerine koydum..sabahta þiþirdin milleti bu kadar alýþta bu kadar satýþta 12 lerden kaç kiþi aldý acaba senin yüzünden...þimdi 11,83 e gelmiþ tahta gene bu kadar eksi...Nasýldý o laf bilmiyorsan bir sus lütfen..Kendi kafan karýþýk milletinde aklýný karýþtýrma...
Spekülatör olmuþ. Milleti ters köþeye yatýrýyor.
Alýntý yaptýðýn yazýda ne yorum vardý da sen sattýn. Sadece alýþ satýþ gün sonu rakamiydi. Birde burda kimse senin gibi þuradan aldým þuradan þartýnda demiyor. Senin yaptýðýn asýl algý. Rakam veriyorsun. Yoksa gerçekleþen rakamlamlardan nasýl bir anlam çýkarýyorsun.olmus bitmiþ. Bakalým baþka saða sola saldýrmak için ne bahaneler bulacaksýn..
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Dalaverenin bol olduðu bi tahta..
Gediðin aylardýr model portföyünde..13,40 kýsa vade hedefi ile....
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
KARTACA.
Sen niçin buradasýn? Paylaþýlanlarý okumak, ve paylaþmak adýna deðil mi? Bu sitem ettiðin yazýda rakamlardan baþka ne var?
Forum ortamýdýr, karþýndakini tanýmýyorsun. Hitaplarýna dikkat et lütfen. O dediðin adamý 5 yýldýr okuyorum bugüne kadar yönlendirici bir tarafýný görmedim. Hepimiz bazen duygularýmýzla hareket edebiliriz ancak art niyet aramak için seninkisi biraz zorlama olmuþ.
Saygýlarýmla.
Yer Ýmleri