Originally Posted by
selcukylm
KARTACA.
Sen niçin buradasýn? Paylaþýlanlarý okumak, ve paylaþmak adýna deðil mi? Bu sitem ettiðin yazýda rakamlardan baþka ne var?
Forum ortamýdýr, karþýndakini tanýmýyorsun. Hitaplarýna dikkat et lütfen. O dediðin adamý 5 yýldýr okuyorum bugüne kadar yönlendirici bir tarafýný görmedim. Hepimiz bazen duygularýmýzla hareket edebiliriz ancak art niyet aramak için seninkisi biraz zorlama olmuþ.
Saygýlarýmla.
Eyvallah selçukylm..ben bu forum sayfasýnda 6 yýldýr yazýyorum bu güne kadar hiçbir hisse için þuradan alýn þuradan satýn veya aldým veya sattým demedim ve dememde. benim heleki bu tezekspor ile mücadelem hep devam edecek. çünkü karþýmýzda kimseye zýnnýk koklatmayan ve koklatmayýda düþünmeyen bir yönetim anlayýþý var. yýllardýr yazýyorum heleki þu yeni fabrika yatýrýmdan sonra çok kez söyledim yatýrým doviz ile olmaz olmamalý diye de. hatta þirketede bir çok kez mail attým. bu borç katlanýyor katlanacak bunla ilgili bir çalýþmanýz var mý diye. dilimizde tüy bitti kimseye sesizimiz duyuramadýk. burada özellikle sayýn forca-c de defalarca söyledi yazdý çizdi. peki gelinen noktada ne oldu. 2200 TL iken Euro ne kadar borç vardý. 230 trilyon civarý. peki þuanda ne kadar 400 trilyon. peki bu þirkete ne kazandýrdý. peki yatýrýmcý ne gördü bakýn 2010 yýlý fiyatýna birde bugünki fiyatýna. birde aradaki iki tane okkalý bedelliyi (% 600 )unutmayalým. gelinen noktada sonuç halen daha 2010 yýlý fiyatlarýnda. bundan kim zarar gördü. yatýrýmcý öncelikle kar etmeyi becerebilen ( istikrarlý bir þekilde ) ve þirketin yönetimine güvendiði hisseye (kurumsallaþan) yatýrým yapar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Yer Ýmleri