O iyi insanlar o güzel atlarýna binip gittiler...
Bunu borcunun bittiðini bizim çocuklar belki görür. Zararýna þirket mi çalýþýr. Kapat git
CASPER_VIA_M3 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazacaktým vaz geçtim....
Eski fabrikada nerdeyse hiç üretim yapýlmamýþ...
Asýl para eden, fiyatý ve kar marjý yüksek fosfatli gübrelerde (DAP-NP-NPK) üretim de satýþ da yok...
Hem gübre fiyatlarýnýn tarihsel yüksek seviyelerde oldugu, hem de ceyreksel olarak en iyi satýþ yapýlan dönemde üretim sýkýntýlarý yaþanmýþ olmasý hiç iyi olmadý...
Yalnýz, bir konu daha var...
Gencer Efendi'nin dik kafaliligi birakip neyi nerde yanlis yaptýðýný düþünmesi ve yönetimi artýk býrakmasi lazým...
Bu arada eski fabrikada üretimin tamamen durmasý söz konusu olmuþken bu durumla ilgili KAP 'ta yatýrýmcýlara bilgi verilmemis olmasý da apayrý bir ayýp ..
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dap/NP/NPK gubreleri uretilmemis ve satilmamis!!!! Ihracat rakami da dusuk.
Nakit miktarinda artis var.
Cok da yazmak gelmiyor icimden.
Bagfs ilk çeyrek -9.464.719 Tl zarar açýklayarak yine yatýrýmcýlarý ters köþe yaptý.
Satýþlar geçen yýl ayný döneme göre sadece % 2.4 artmýþ.Bu kadar gübre zammý nereye gitti.Oysa Toros gübre de çok büyük artýþlar vardý.Aslýnda satýþlarda büyük düþüþ var.Hasýlattaki düþüþ olmamasýnýn nedeni gübre zamlarý.
Favök geçen çeyreðe göre % 32 artmýþ,
Net borç önceki çeyreðe göre % 12.7 azalmýþ ,olumlu denilebilir.
K.v.borçlar geçen yýla göre %33 artmýþ,
U.v.borçlar geçen yýla göre % 27 artmýþ,
Büyük merakla bekliyordum,hüsran oldu.
O iyi insanlar o güzel atlarýna binip gittiler...
BAGFAÞ Yönetim Kurulu Baþkaný Kemal Gençer, sosyal medyada yer alan iddialar hakkýnda Hürriyete þu açýklamayý yaptý: Deniz suyunu soðutma amaçlý kullanýyoruz. Tesislerdeki ýsý deðiþtiricilerden kimyasal ile hiçbir baðlantýsý olmuyor. En son 3 Haziranda Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý Balýkesir Ýl Müdürlüðnden geldiler. Ýnceleme sonucunda hiçbir olumsuz durum tespit edemediklerini belirlediler. Hazýrladýklarý tutanak metnine göre denize deþarj edilen soðutma suyunda oluþan köpüðün basýnçtan kaynaklandýðý, herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadýðý belirtildi. Periyodik denetimler zaten yapýlýyor. Denize hiçbir atýk suyu deþarj etmedik. Bugüne kadar denizi kirletmeden kaynaklý hiç ceza kesilmedi.
Son düzenleme : egeli35; 10-06-2021 saat: 08:55.
Hürriyette BAGFAÞI KAPATIN GÝTSÝN diye bir baþlýk vardý sabah. Þimdi kaldýrmýþlar. Türkiye de basýn=Þantaj.... 400 iþçi- Taþeronlar- Nakliyeciler- Bayiler...Herkes iþsiz kalsýn. Hatta tüm gübre fabrikalarý kapansýn... Gübreyi ÝTHAL edelim. Bandýrmada þehir merkezinde CÝNER in Eti Asit fabrikasý var... Hürriyet onu yazamýyor tabi....Bunlar benim kendi düþüncelerimdir. YTD....
Yer Ýmleri