Kendi kendime bir kez daha kýzdým ben de.. ne iþim var bu .....ktan kaðýtla...
eskiden beri bildiðim halde bi umut dedim bazý hususlara bakarak....
NAFÝLE...
Kendi kendime bir kez daha kýzdým ben de.. ne iþim var bu .....ktan kaðýtla...
eskiden beri bildiðim halde bi umut dedim bazý hususlara bakarak....
NAFÝLE...
Paylaþýmlarým kesinlikle YATIRIM TAVSÝYESÝ veya yönlendirme deðildir.
Borsa rulet masasý olsada her kaðýt bir gün ederine mutlaka geliyor. Ýstisnalar kaideyi bozmaz sözündeki istisna sadece BAGFS için söylenmiþ. 10 yýldan fazla geçipte ederine gelmeyen istisna bir kaðýt bu...
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
__________________________________________________ ________________________________
The last called start is the time to be accounted for when we write here
Anladýðým kadarýyla Dün 12 üstünde bir 60.000 lot mal kaktýrmýþlar onu bekliyorlar) alanlar versin beyler...:P
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Ana avrat sovcem spege
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Teknik olarak 1164/65 (cepten bakýyorum tam göremedim) stop..kýsa vadeli yukselen yükselen trend biter.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Bugünde þuanda 92 bin lot ekside yiz.
Borsada bu kadar beklentisi olup bir o kadar berbat performans gösteren hatta hiç gösteremeyen Ender kaðýtlarda biri. Patron cinlik yapýp Almanlarý kekleyecekti ama cin çarpmýþ donduruverdiler. Hem eurodan carpildi hemde KEK ten..tabi bu arada bizde nasibimizi aldýk..🤗🤗
Yer Ýmleri