Bilanço dönemi baþladý...borç Euro nakit dolar....dolar çýktý Euro az çýktý....-58 milyon kur zararý....en kötü.... ihracat ile odenmisse hiç de olmayabilir....birinci kambur kambiyo zararindan kurtulduk.....ihracat yasagi bu çeyrek full kalktý....ihracatýn olnadigi aylar düþük maliyetle stok yapýldý þimdi 3 katýna limana gelen gemilere satýlýyor....ikinci kambur ihracat yasagi kalktýðý gibi ekstra depar saðladý ...tim verilerine göre gübre ihracatý temmuz 51, Aðustos 100, Eylül tahmini 150 milyon dolar ....3 aylýk 300 milyon ihracat yapýlmýþ....bunun yüzde 30 nu baðfaþ yaptý....geçen bilançoda oran yüzde 22 idi.....90 milyon dolar ihracat yapýldý ...tahminen 2.5 milyar ciro ve 700 favok ve 400 milyon kar bekliyorum....yýl sonuna doðru Avrupa enerji krizi ve gübre krizi nedeniyle ihracat giderek artacak , limana gelen gemilerden belli....sene sonu....net karýn 1.2 milyar üzerinde olmasini bekliyorum 12 aylýk....hisse fiyatý 3 milyar ....fk 3 olursa duramaz.... sektör ortalamasi 22...hektaþ kadar olmasa da saðlam bir atak bekliyorum....enerjiyi kendi üretiyor ve Rusya'dan ucuza mal edip pahalýya Avrupa'ya satmak.... süreç baðfaþ lehine müthiþ ilerliyor....
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/..._cTkk3mZg&s=19
M2004J19C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neredeyse tavan oluyoruz kimse yok olaya bak![]()
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir. Kendi aklýnýza ve tecrübelerinize göre yatýrýmlarýnýza yön veriniz.
kaldýr bakalým Yahya![]()
Yer Ýmleri