Ortada ne bir haber ne mkk 'satýþ kaydý ne bedelli ser. artýrýmý ne endekste devre kesme yokken Bagfas gibi 2023 yýlý eksi deðer kaybýyla kapamýþ bir hisseyi dip kapatmak bize kapýyý göstermek demektir.Tasýmýzý taragýmýzý toplayýp borsadan cýkýp kýbrýsa rulet masasýna gidelim bari gezip görüp keyif alýrýz.Burda agalar kendileri çalýp kendileri oynasýn...
bu borc iþi yuzunden kaç taban ceker aslýnda bu borc bana gore fýyatlandý ancak..yýnede temkýnlý olmakta fayda var
''Yatýrým Tavsiyesi Deðildir'' görüþlerim tamamen þahsi düþüncelerim olup beni baðlar
Bedelli yapar mý
BAGFS Patron yaþlý birde üzerine mahkeme ve tazminat durumu var sanýrým, ondan baskýlanýyor diye biliyorum, bunu araþtýrmak gerek. Kap da bir haber yok...
Mali sorunlarýný çözdüðüne dair bilgi yok....
Gruplar malda mal çýkmak için kaldýrýyorlar....
Pek gelecek vaad ettiði söylenemez....
Daha önce bahsettiklerim de bir deðiþilklik yok.
Borçlarýný yeniden yapýlandýrmak için ZIRAAT Bankasý ve ZIRAAT Katýlým ile anlaþmasý bekleniyordu..
Hatta Tarým Kredi Baþkaný Hüseyin bey CB dan bu firmalara gereken yardým yapýlsýn talimatý aldýðýda söylendi. Ama yapmak istemiyorlar.
Bu firma ve sektördeki diðerleri belli sermaye gruplarýnýn eline geçmesi için uzun bir iþkence süreci yürütüyorlar.
Bu olaylar belirsizken sizin para kazanmanýz sadece tesadüf ve Kýmýzý/Siyah oynayan Ruletci kadardýr.
Uyarýlarým hisse yukarý gitmez anlamýna da gelmez.
Son 5 yýlda karý en fazla artan þirketler arasýnda BAGFS %1484
sosyal medyada gördüm alýntýladým;
(International Court of Arbitration) Tahkim yargýlamasýnda AG lehine sonuçlanmýþtý ve Bagfas'ýn 24.500.000 EURO tutarýnda ödeme yapmasýna karar verilmiþti. Bu karar tenfiz edildi ve en son 15.01.2024 bu karar kesinleþti, þirket ciddi bir ödeme yapacak AG adlý þirkete.
Yer Ýmleri