Originally Posted by
antepli27
Satmayacaðým anasýný satayým,
4 yýldýr bekliyorum maliyetime bile gelmedi hala
satmayacaðým zararýna satarak çýkmayacaðým spek efendi,
inat ta bir murat týr.
s a t m a y a c a ð ý m ! ! !
Bende 10 yýl inat ettim satmaya çaðýn diye sonuç: elde var sýfýr..geçen yýllar ve karýn aðrýlarý çabasý..alternatif bulursanýz hiç gözünün yaþýna bakmayýn. Duygusal davranmayýn. Hele hiç akrabalýk iliþkisi kurmayýn. Kartýnýzý ve hedefini buldumu paketleyin. Bu hisse için þu fiyattan satýn veya alýn demem. Hepsi nafile. ( Son bir ayda emeklilik fonlarý ve çýtý toplam 5 milyon lira ulaþtýlar ancak sonuç nafile hisse %10 ikona yýkýla zor gitti hele borsanýn 40 bin puana yükseldiði düþünülürse..🤔) dün rüyamda bagfasi yönetimine seçmiþlerdi beni. Kendikendime herhalde 10 yýl beklettiler bari yönetime alalým mý dediler dedim rüya buya belkide hayýrdýr hisse çok pirim yapacak. Ýnþallah ta yapar borsaya göre çok geri kaldý hemde çok. Birçok þirket kat ve kat kazandýrdýðý bir dönemde %10 /15 yükseliþ yükseliþ olamaz olmamalý. Ancak daha önce defalarca dediðim gibi bu patron oldukça 100 kazanýr þirket ky 1 kazanýr. Allah sabýrlar versin cumlemize. Bol kazanclar.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Yer Ýmleri