Asiri satim bolgesinde... 11.75-12.00 arasina tepki verebilir; orada kendini kurtaran kurtarsin. Gorunur gelecekte bir halt olmaz bundan.
Sen en son sattýðýný beyan etmiþtin ,varsýn senden alanlar düþünsün ...çok çok çok naziksin..yaklaþýk 1,5 milyon lot yabancý takasýna geçti citi deutce ve gene yaklaþýk 2.5 milyon lot emeklilik fonlarý aldý(maliyetleri yaklaþýk 11 gibidir.....Varsýn onlar düþünsün ne yapacaklarýný...spek adamý mýsýn nesin ? Gelip gelip burada aðlayýp duruyordun þimdide sattýðýn halde aðlamaya devam ediyorsun ?? Aðlamayý seviyor musun ?
Iyide adam aglamasinda napsin?? Gulsunmu kahkahami atsin bagfas olmus 11.07 ne bekliosn?? Sanki kagit 20 olmusta adam olumsuz yaziomus gibi bi goruntu yaratiosun
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu Temmuzda yüksek karlarla satacaktiniz. Doðruyu söyleyince kötü olduk. Aðlama iþine gelince yakýnda senide aglatýrlar.
Satma iþine gelince sattim tüm protfoyumu deðil. Belli oranda sattým. hisse olmadýðý yerde yazý yazma adetim deðildir. Hisse miktarý kiþiye göre deðiþir. Kimine göre devasa kimine göre hiç.
Yabancý alýmýndan bahsettiðim de son bir haftada citininde 1 milyon lot, dochenin 200 bin lit sattiginda ekleyelim ve tam olsun...
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. "ASLA YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR "
Yer Ýmleri