nakiti yatirimlarda kullanmak uzere bedelli sermaye arttirimi mi dusunuyor acaba ???
nakiti yatirimlarda kullanmak uzere bedelli sermaye arttirimi mi dusunuyor acaba ???
illaki ben kimsenin adami degilim burda insanlara yardimci olmak icin bulunuyorum diyorsan eger .. sorulara cevap vererek baslayabilirsin.. tatmin edersen ustad sin benim icin .. ama yok yine uslubsuz falan gibi isnatlarla karþýma cikacasin bastan soyliyeyim hic yazma cevap...
Kemalosmanoglu arkadaþým kimse size cevap yazmak zorunda deðil. Siz de yazýn þirketin risklerini herkes bilgilensin. Az önce mesela ne güzel yazdýnýz 1.5 milyon yýllýk erimeyi. Kaðýt muazzam bir potansiyele sahip özellikle mares üzerinden. Benim de anlamadýðým ve ortak olarak hazzetmedigim faaliyeti olmayan bir sirketin yuksek gider yapmasi..
Sizin de söylediðiniz gibi herkes burada yalan yanlýþ olmadýkça istedigi paylaþýmda bulunsun. Ama yatirim yapacak arkadaþlar kendi arastirmasini mutlaka kendi yapsin.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Polyanacýlýktan öte , þirket hakkýnda gerçekleri açýklayalým.
1-Maaltýn Antalya Muratpaþa ilçesindeki Fevzi çakmak caddesindeki falezlerdeki arsasý 18 dönümdür.Belediyenin bu alandaki arsanýn metrekare raici 3.000 tl civarýndadýr.Bu þekilde bile belediye raicine göre arsanýn deðeri 14-15 milyon dolardýr.Bilindiði üzere piyasa raiciyle belediye raici arasýnda katkat fark vardýr. Birde 18 dönümlük arsayý piyasa raicinden hesaplarsanýz çýkacak rakamý bir düþünmek gerekir.
2-Maaltýn 30.06.2017 tarihli 2017 /6 bilançosuna baktýðýmýzda hazýr deðerlerde 24.210.015 tl nakit parasý olduðu görülecektir.
3-Þirket Marmariste 130 dönümlük arazide kurulan tesislerini 1.yýl için 1.850.000 dolar , 2.yýl için 1.950.000 dolar 3-5.yýlar için 2.000.000 dolar 6-10 yýllar için 2.250.000 dolara Alman menþeili Labranda Þirketine 10 yýllýðýna kiraya vermiþtir. Bu 10 yýl süre içinde 20 milyon dolar üzerinde kira getirisi gelecektir.
4-Ayrýca Marmaristeki turistlik yerin kira süresini hazine 49 yýllýðýna yüksetmekte veya satýþ opsiyonuda getirecektir.
5-Divan otelleri genel müdür yardýmcýsý Faik Öztunç Bey Antalyadaki falezlerdeki arsaya yapýlacak olan yeni Talya Otelinin 55 milyon dolar civarýnda olacaðýný belirtmiþtir. Bu durum Þirketin olaðanüstü kongre yapmasýna ve yüksek oranda sermaye arttýrýmýna gidilmesini mevzuata göre gerektirecektir.
6-Maaltýn sahibinin Koç Holding olduðu düþünülürse Þirketin deðerine ayrýca Koç Holding imaj ve prestijini eklemek gerekir.
Bütün bunlarýn gerçekleþmesi Antalya Büyükþehir Belediyesinin 1/5000 ve Antalya Muratpaþa Belediyesinin 1/1000 lik planlarý ile ilgili Mahkeme sonucunun olumlu olmasý ile mümkündür.Mahkeme kararý olumlu olduðu taktirde Maalt yönetim kurulu baþkaný Semahat haným, babasýnýn anýsýna daha önceki yazýmdada belirttiðim gibi 55 milyon dolarlýk yatýrýmla gerçekleþecek olan yeni Talya Otelini Antalyadaki falezlere kaþýkcý elmasýndan oluþacak bir gerdanlýk gibi takar. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
tesekkurler bilgiler icin...
sadece 1. madde deki rakamlar bana biraz fazla geldi
.. onun disinda bilgiler icin cok sagol..
Bizim maalt neymiþ te haberimiz yokmuþ
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
þirketin deðerine inanmayan boþuna beklemesin bence.4 seneyi devirdim arada al sat yaptým sadece 35 lot arttýrabildim.olsun o da iyi.
Yer Ýmleri